Hayırlı günler dilerim öncelikle.Efendim 1.2 2015 manuel olarak bu aracı almaya karar kılıyorum fiyattan dolayı daha önce 3 kez hyundai 2.el aracım oldu ozamanlar siteye üye olmuştum üyelik bilgilerimle ilgili sıkıntı olabilir en yakın zamanda aracı aldığımda güncelleyeceğim. Bu aracın dizel versiyonunu almaya çok heveslendim fakat Smart paketin gelmemesi beni üzdü ve otomatik klima engelli bir kardeşim olduğu için bana gerekli.Buyüzden 1.2 aracı alıp lpg takdırmayı düşünüyorum acaba uygunmudur uyumlumudur.Motor değişmediğini sööylüyorlar daha önceki yıllarda çıkmış 1.2 i20lerde bir sıkıntı göremedim durum şuan nedir saygılarımla.
Uyum sorunu yaşamazsınız. Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldığımda Brc marka lpg ile sorunsuz kullanabilirmiyim yani şuan hali hazırda beyaz galeride beni bekliyor sadece şu lpg sorunuma çözüm arıyorum ilginiz için minnettarım.
Merhaba, OBD destekli lovato, kitmtm yada en azından atiker öneririm. Forumda 1.2 lpg konusunda başlıklar olacaktı, daha geniş bilgileri bulabilirsiniz.