arkadaşlar denizbanktan mail geldi. mtv denizbank ile öderseniz; boya çizik giderme parlatma koruma 400 değil 175 TL detaylı iç temizlil 350 değil 175 TL motor temizleme 80 değil 45 TL imiş.Uygulamalara ihtiyacı olanlara bilgi vermek istedim.
Bu kampanyalar tamamen abartılmış fiyatlar.ben bizzat autowax'a gidip fiyat aldım detaylı iç temizlik ozon dezenfekte artı motor temizliği için bana 180tl fiyat verdiler bu fiyatlar zaten gerçek fiyatlar sözüm ona kampanya yapıp fiyat düşürüyorlar grupanya'dan bana mail geldi autowax iç dış yıkama ve ozon dezenfekte için 115 tl den 20 tl ye düştü diye bende gittim temizlettim onun gerçek fiyatı 115 değil zaten 35 tl.. bence gidip baştan pazarlık yapıp anlaşmak zaten kampanya olsun olmasın bahsettiğiniz fiyatı veriyorlar.... [h=2][/h]
Arkadaşlar desenize fiyatlara önce zam yapıp daha sonra kampanya yaptık, indirdik diye pazar yapmaya çalışıyorlar. Ticarete yakışmıyor bence.
arkadaşlar bana bu autowax çok yakın buraya bir ara uğrayıp hiç bu konudan bahsetmeyip soracam. dkc arkadaşın dediği doğru olabilir sonuçta banka bu kampanyayı yapıyor ama bakalım bu autowax ta durum ne. eğer böyleyse bankaya da yazıp şikayet etmek yada merkezine sormak lazım. milleti kandırmasınlar