Araci yeni aldim.2015 otomatik.park ederken once n ye sonra el freni sonra p ye aliyorum.tabi bunlari yaparken ayagim hep frende.p ye alinca elfreni devreden cikiyor neden .sorun nerde
Nden Pye geçrerken yavaş davranıyorsunuz. o arada vites Rye geçince el freni kendiliğinden devreden çıkar. şöyle "cart" diye ittirin vites kolunu.
evet, elite paketlerde elektronik el freni var. insan kullanımına alışınca manuel el freni çok rahatsız ediyor.
vitesi "cart" diye ittir dedim. otomatiklerde her kademede yavaş davranınca otomatik el freni devreden çıkıyor.
Yanlış biliyorsam düzeltin ama ufak birşey eklemek istiyorum arabayı n ye alıp el frenini çektikten sonra freni bir bırakın tüm yük el frenine binsin ondan sonra frene basıp p ye alın ki yük el freninde kalsın frene basarak el frenini çekince değişen birşey olmuyor bence Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
N den sonra el.freni cekip tekrar frene basinca el freni ikaz lambasi sonuyor frene basip.p.ye alinca hafif 5 cm kadar arac ileri gidiyor
Aslında söyledik ama tam anlaşılmamış sanırım elektronik el freni olduğu için yapmanız gerekenleri sıralıyorum. Durduktan sonra frene basarak vitesi n ye alın ve El frenini çekin çektikten sonra freni bırakın araba el frenine otursun sonra tekrar frene basın ve hızlı bir şekilde p ye alın (çok hızlı alırsanız el freni inmiyormuş sanırım) eğer el freni tekrar otomatik inerse freni bırakmadan tekrar çekin çektikten sonra freni bırakın başka yapacak bir şeyiniz yok bildiğim kadarıyla. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi