Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2014 I20 Yumurta Kasa Woofer Bağlanması Yardim

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda hakanfindik3000 tarafından 22 Mart 2017 tarihinde açılan konu

1. hakanfindik3000

hakanfindik3000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    HAKAN FINDIK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    arkadaşlar merhaba;

2014 model i20 sense model aracım var. bildiğiniz üzere daichi navigasyon ve multimedya sistem mevcut. aracın orjinal hoparlör takımının verdiği bass yetersiz olduğu için alpine swe-815 20cm woofer taktırmak istiyorum. şimdi bilen arkadaşlar yardımcı olursa eğer birkaç sorum olacak;

şimdi bizim teyplerin ses ayar kısmında woofer ayar sekmesi mevcut ancak arka girişlerinde woofer bağlantı noktası varmı?

diğer sorum ise en önemlisi kablo kanalları ve elektrik bağlantısı nasıl oluyor. ankarada ikamet ediyorum bilen arkadaşlar varsa eğer yada bilen usta tanıdıkları varsa daha önce yaptıran memnun kalan vs. öneri yada bizzat yardım alabilirim. işçilik yemek falan benden olur yani :) aracı bilmeyen ellere emanet etmek istemiyorum yanlış bi işlem yapıp sonrasında araç yürür sırada tıkır gıcır vs. sesler duymak istemem.

bilemediğim bir konu olduğu için lütfen maruz görün her türlü yardıma açığım.

iyi forumlar.

woofer'a bakmak için link;

http://www.hepsiburada.com/alpine-s...2db-acik-kapali-port-subwoofer-p-OTALPSWE-815

2. badlizard

badlizard Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    ilker kutlu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu işin ehli Yenimahalle' de Ergazi Elektronik var.
    Adres: Tepealtı Mahallesi, İvedik Cd. No:268, 06170 Yenimahalle/Ankara
    Telefon: (0312) 344 10 10

3. hakanfindik3000

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    HAKAN FINDIK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    daha önce yaptırdınız mı işçiliği nasıl? ben woofer ile gittiğimde yardım eder mi?

4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    muhtemelen teybinizin arkasında RCA çıkışları vardır. bu RCA çıkışlarından çıkan sinyal kablosu woofer kutusuna gidecek. arkada 3 çift RCA çıkışı varsa birisi özel olarak woofer çıkışıdır. ama 2 çift RCA varsa arka (RR ve RL) çıkışlar woofer kontrolünü çalıştırır.

ayrıca aküden woofer kutusuna +(artı) güç kablosu gidecek. -(eksi) kablosunu da kutuyu koyduğunu yere yakın biryerden şaseden alınacak.

sinyal kablosu(RCA) 5 metrelik olmalı. çok kalitesiz olanlardan almayın. diğer elektrik kablosu en az 5mm2 kalınlığında olmalı. ayrıca aküden çıktıktan sonra kablo üstüne 20Alık bir sigorta bağlanmalı.

siz bu şekilde bağladığınızda teypteki woofer kontrolü çalışır hale gelecektir.

uygun yeriniz varsa, el yeteneğiniz varsa kendiniz de yapabilirsiniz. yoksa bir tesisatçıya gidin.

5. badlizard

badlizard Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    ilker kutlu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Daha önce bir çok kez ürün ve hizmet alışverişim oldu. İşçilikleri güzel. Sosyal medya hesaplarında da paylaşımları var. Sizin bahsettiğiniz swe-815 montajının da paylaşımı mevcut.

6. hakanfindik3000

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    HAKAN FINDIK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    anlatım için teşekkürler dostum peki garanti ile alakalı bir problem olur mu? servisi aradım bana verdikleri bilgi sorn olrsa garanti dışı kalır ancak sorun olmazsa garant devam eder dendi alım karıştı ne yapayım sizce? 2020 ocağa kadar devam eden garantisi mevcut.

Bu Sayfayı Paylaş