Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2014 i20 usb sorunu

'Teyp-Cd-Mp3-Usb Çalar' forumunda tornado tarafından 23 Eylül 2014 tarihinde açılan konu

1. tornado

tornado Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    harun ozdemir
    mrb arkadaşlar yeni aldığım i20 nin usb yeri çalışmıyor flashdisk taktığımda flash disk yoktur diyor sorunun nedeni ne olabilir :RpS_ohmy::RpS_sad:

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam bende de 2013 yeni i20 var benim de o bölgede bulunan çakmak soketi arıza yapmıştı , servis sigortanın atmış olduğunu değiştirdiklerini söyledi , diyeceğim usta ayrıca o bölgede bulunan , çakmaklık, usb ve iPhone aux çıkışında arızanın sık olduğunu ve genel olarak bunların sigorta değerlerinin küçük olduğunu söyledi. Belki biraz daha yüksek amperli sigorta taktırmakta yarar var diye düşünüyorum , bendek arıza sırasında usb den müzik çalıyordu ve sadece çakmak soketini bir ay kullanamadım sanayiye güvenemedim ve 125 km ötedeki yetkili servise bu yüzden gitmiştim. Sanırım sizinki de %90 sigorta derim.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 24 Eylül 2014
  3. kiario63

kiario63 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    63-ŞANLI URFA
    Flash belleği bilgisayara takin. Uyarı verirse tara ve düzelt diyerek tekrar deneyin. Yine olmazsa yedekleyip flash belleği biçimlendirin.

4. Hasan110

Hasan110 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    411
    Ad Soyad:
    Hasan URAL
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Benim araçtada flash bellek çalışmadıydı.Çocuklar başka bir flaş bellek taktı sorun olmadı.Yukarıdaki gibi sigortasında problem olduğunu zannetmiyorum ,sigorta atık olsa flash disk yok uyarısıda çıkmaz.

Bu Sayfayı Paylaş