mrb arkadaşlar yeni aldığım i20 nin usb yeri çalışmıyor flashdisk taktığımda flash disk yoktur diyor sorunun nedeni ne olabilir :RpS_ohmy::RpS_sad:
Hocam bende de 2013 yeni i20 var benim de o bölgede bulunan çakmak soketi arıza yapmıştı , servis sigortanın atmış olduğunu değiştirdiklerini söyledi , diyeceğim usta ayrıca o bölgede bulunan , çakmaklık, usb ve iPhone aux çıkışında arızanın sık olduğunu ve genel olarak bunların sigorta değerlerinin küçük olduğunu söyledi. Belki biraz daha yüksek amperli sigorta taktırmakta yarar var diye düşünüyorum , bendek arıza sırasında usb den müzik çalıyordu ve sadece çakmak soketini bir ay kullanamadım sanayiye güvenemedim ve 125 km ötedeki yetkili servise bu yüzden gitmiştim. Sanırım sizinki de %90 sigorta derim. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Flash belleği bilgisayara takin. Uyarı verirse tara ve düzelt diyerek tekrar deneyin. Yine olmazsa yedekleyip flash belleği biçimlendirin.
Benim araçtada flash bellek çalışmadıydı.Çocuklar başka bir flaş bellek taktı sorun olmadı.Yukarıdaki gibi sigortasında problem olduğunu zannetmiyorum ,sigorta atık olsa flash disk yok uyarısıda çıkmaz.