Merhaba arkadaşlar, İkinci el araç aradım ve bir türlü temiz araç bulamadım. Dün gazetede i20'nin kampanyasını gördüm. 20000TL %0 faiz 20Ay. Bu fırsattan yararlanarak 1.2 Sens modelini almayı düşünüyorum. Renk için beyaz düşünüyorum. Ankara'da 3 bayi var hepsini dolaşıp tekliflerini alacağım. Dikkat etmem gerekenler konusunda önerilerinizi bekliyorum. Bu arada bir de sorum olacak tüpü garantisi bozulmadan takabiliyorlar mı? Görüşmek üzere.
ewtt kasa yenilenecek ama ben şahsen 1.2 jump sahibiyim ve çok memnunum hemde beyaz renk güzeldir 1.2 de çokda yakmıyorr lpg 20-25 krş yakıyor benimki 25-30 krş arası yakıyor
Era'lar için Brc ile anlaşmaları vardı brc tüp takıldığında garanti bozulmuyordu bununlada öyle bir kampanyalarını olup olmadığını öğren anlaştıkları bir firma olabilir renk soraraksanda benim hep ve ilk tercihim siyahtır ayrı bir karizması var
İstersen 2015 modelleri bekle yok illa alacağım renk önerin dersen profil resmimdeki renk çok iyi ya da tarçın rengi
evet kampanyalar fiyat olarak avantajdır ama fiyat cazip geldiyse yeni model yeni kasa takıntınız yoksa ve parayı şu an denkleştirmiş olup sadece kullanmak için alıp uzun süre binecekseniz siz bilirsiniz, renkler ise zevk meselesidir tartışılmaz istediğiniz rengi kendiniz beğenip alacaksınız her rengin avantajı dezavantajı var siyah veya koyu yeşil gibi renkler kaportada az hata gösterir güneşi emen ama çok dikkat çekmeyen renktir fakat gece dolacaksanız sizi kolay farketmeleri için akşam erkenden farları yakmanız gerekir, yada temizliği kolay olan asfalt rengi gibi gri var üzeri kirlenip tozlansada hemen belli olmuyor temiz gibi hissettiriyor araba yıkamaya vakti olmayanlar için ideal ama araba asfalt yol ile aynı renk olunca yolda giderken daha geç farkediliyor gözükmüyor, temizliği zor olan beyaz var üzerinde nokta olsa göze batıyor sürekli silmek lazım, ama beyaz ve sarı gibi renkler trafikte diğer sürücüler ve yayalar tarafından kolay farkedilir kaza riski azdır bir kilometre öteden fark edilip görülür, görünümü göze hoş gelen diğer renkler var sırf estetik olarak kişiden kişiye değişen zevktir bunları tartışmaya lüzüm olmaz, güneşi yansıtan metalik açık renkler var içi yazın 40 derece olmuyor, yada trafikte veya önünüzde giden aracın aynalarında daha çabuk farkedilmenizi sağlayan açık mavi gibi kırmızı gibi renkler var bunlarda boya yapıldığında çok sırıtır tarzda renklerdir
Arabada ya siyah ya beyaz tercihim olur.Siyahın bakımı zordur.Beyaz da beyaz eşya gibi olur Kapalı garajınız yada bakım imkanınız varsa siyah alın yok eğer beyaz tercih ederseniz birazcık süslemeniz gerekebilir.Camlara film APP plaka vs. Ama her halükarda sıfır araç sıfır araçtır.En az 5 sene başınız ağrımaz.Koy benzini değiş yağını bin.
1.2 motor da 0.1 kuruşluk tasarruf için tüp taktırmak gereksiz bişey bence sinekten yağ çıkarmaya gerek yok. b sınıfı otomobillerde beyaz idealdir temizliği ve bakımı kolaydır. bende aracımı değiştirmeyi düşünüyorum ve epeydir araştırıyorum şahsenseat ibiza style almayı tercih ederim 1.4 85 HP STYLE Yakıt tüketimi Ortalama: 5,9 lt/100 km CO2 Emisyonu Ortalama: 139g/km (Emission standard EU5 plus) Yakıt tüketimi Şehir içi: 8,0 lt/100 km Yakıt tüketimi Şehir dışı: 4,7 lt/100 km 37,500 TL ha tabi gönül ister 1.2 dsg 7 ileri ama arasında 9.000 tl fark var [TABLE] [TR] [TD="class: price-right2"] [/TD] [/TR] [/TABLE]
Eren Hocam detaylandırır mısınız? i20 ler de nasıl motor gücü daha az? i20 Troy 1.2 78 PS Yeni i20 1.2 85 PS i20 Troy 1.4 100 PS yeni i20 1.4 100 PS i20 Troy 1.4 CRDi 75 PS ve 90 PS yeni i20 1.4 CRDi 90 PS Getz 1.4 ise 97 PS Motorlar bu şekilde aktarmalar, dişliler yada benim bilmediğim şanzumandan ötürü bir kayıp var mı?
Renk tercihim beyaz olacak, araca bugun baktım. İçi boyutuna göre gayet geniş, bagajını açıp baktım sınıfına göre geniş sayılır. Fiyat araştırmaları yapıyorum. i20 1.2 D-CVVT SENSE modeli için bayilerden biri 41 000 TL dedi. diğer bayileri de dolaşıp bir karar vereceğim.