Merhaba arkadaşlar. Siteye yeni üye oldum. Aracımı da 3 gün önce satın aldım. 2014 1.4 crdi jump model i20. Satın almadan önce böyle bir problemi olduğunu biliyordum. Frene bastığınızda ayağınız ile titremeyi bariz hissediyorsunuz. Sanayide ön fren diskleri balatalar ve debriyaj fren setleri hepsi değişti. Ama frenler hala aynı. Şöyle ki, bu abs değil bence. 30 ile gittiğinizde frene yumuşak bassanız da titreme oluyor. O kadar masraf yaptım değiştirdim ama değiştirdiklerimle alakalı değil mi acaba ? Bazı yerlerde abs sigorta fişini çek dene , ya da rot balans ayarlarına baktır gibi yazılar okudum. Acaba böyle bir problem yaşayan ve çözmüş olanımız var mıdır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.
Sorun poryadan olabilir poryayı da kontrol ettirmenizi öneririm. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Açıkcası mekanik bilgim hiç yoktur. Frenleri öyle hissettiğimde sanayide bir ustaya götürdüm ve frenlerin değişmesini istedim. Ama sorun daha başka bir yerde sanırım