Bu Onun GT Modeli Olacak , Bazı Ufak Tefek Farklılıklar Dışında 1.6 Turbo GDİ Ünite İle Gelecek 204 Hp
KiA'nın arabaları gerçekten çok hoş ve alımlı Fakat bana göre bazı araçlarına güzel isim veremiyorlar... Bu nedir şimdi yaaa, Pro Cee'd
180 km hızda 6. viteste yukarı ok gösteriyor acaba 7. vitestemi var. Böyle bir arabada fren kaliperleri daha hoş ve güzel olarak sunulabilirdi. Kokpitin üstünde sanırım saat vb şeyleri gösteren ekran geride ve ufak kalmış gibi. Kia son çıkardığı modellerle gerçektende herkes tarafından beğeni topluyor, birde servis ağı biraz daha yaygınlaşsa keşke, ne bileyim Hyundai servisleriyle yan yanada olabilir Bunu örnekleri Alman markalarında örnekleri mevcutta.
Keşke ama hiç olacağını sanmıyorum, iş ortamımda Hyundai kullananlar arabalardan memnuniyetlerini söylemekle bitiremiyorlar ama iş servis ağına gelince 1-2 cümleyle işe noktayı koyuyorlar ne yazıkki.
Keşke ama hiç olacağını sanmıyorum, iş ortamımda Hyundai kullananlar arabalardan memnuniyetlerini söylemekle bitiremiyorlar ama iş servis ağına gelince 1-2 cümleyle işe noktayı koyuyorlar ne yazıkki.