Selâm sevgili arkadaşlar. Kuzenim için araç bakıyoruz. Ciddi alıcıyız Mümkünse eğer; + Maksimum fiyatı 60.000 TL + Benzin veya Dizel yakıtlı. + Olabildiğince full donanımlı. + Değişensiz ve maksimum lokal boyalı. + Otomatik vites öncelikli. (Manuel de olabilir) + Anormal KM yapmamış bir araç arıyoruz. Aracın Ankara'da bulunması önceliğimizdir. Teşekkürler.
Forumda aktif olan birisinden almayı yeğleriz. muzzy arkadaş 2009 yılında üye olup sadece 1 paylaşım yapmış ve neredeyse son 6,5 yıldır etkin değil.
Pardon @Muzzyy olacaktı. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/kazasiz-boyasiz-satilik-elantra-2013-manuel.37401/#post-664748
cepten girmiştim, görmemişim bu ilanı. şimdi inceledim ama kuzenim LPG'siz araç bakıyor ilk mesajda da yazdığım gibi. Sadece Benzin veya Dizel. Ayrıca bu araçta (muhtemelen sökülebilir) body-kit var. Biz üzerinde oynanmamış, orijinal bir araç arıyoruz. Teşekkür ederim alakanız için.
Üç kuruş fazla yaksın, ama tam otomatik olsun. Gerçi şehir içinde %20 fark olabiliyor ama uzun yolda tam otomatikler konvertör kilitlendi için aktarma direkt oluyor ve kayıp olmuyor. not: dizeller DCT şanzumandır ve manuyelden az yakarlar.
2014 elantra style orjinal sadece ön tamponda lokal boya var...landirenzo yagli sisitem tup var garantisi bozulmasin diye motor kaskosu yaptirdim...temiz arac 45 bin bakimi cuma gunu serviste yaptiracagim arac beyaz renk .....uyarsa bakin fiyat 57.500 tl iyi gunler
değiller DCT şanzıman 2015 ten itibaren geldi. ve hepsine geldi. ondan öncekilerin tamamı tam otomatik.
Benim bildiğim tüm dizeller DCT şanzuman, ama yanlış biliyor olabilirim. Benzinli araçlar hala Tam otomatik geliyor.
Doğurudur, zaten dizeller 2014 sonunda çıkmıştı ( en azında 2013 yoktu), dedim ya ilk gelen dizel Elantralar şanzuman hakkında DCT veya tam otomatik oldukları için pek bir bilgim yok.
ben i30 için söyledim elantrada nasıl bilmiyorum. 2011 de yeni kasa çıktığından beri dizelleri var ve 2015 e kadar tam otomatikle üretildiler. sağlam ama çok yaktığı için sevilmiyorlar ekonomiciler tarafından pek. 2015 te dct yi benzinli dizel tüm versiyonlara koydular
Şimdi anlaşıldı, ben armut diyorum sen elma ( armut= elantra elma=İ30) Neyse ama tam otomatik bana göre çok daha iyidir, adam gibi kullanırsan ömürlük
Daha önce yazdım; LPG sistemli araç istemiyoruz ne yazık ki. Hiç takılmamış olmalı. Satın alacaklarda biraz takıntı var o konuda. Sadece dizel veya benzinli olacak. Alakanız için teşekkür ederim.
sonradan fark ettim ben de muhabbet doğru ilerlemiyor bir terslik var dedim sonra elantradan bahsettiğinizi anladım en iyisi manuel safkan güç ve ekonomi ne zaman istersen...