Merhaba 2013 i30 aracımın yakıt depo kapağı açılmıyor.Her defasında manuel araya kart benzeri bir şeyler sokarak açıyorum. Servis set olarak değişmesi gerektiği ve 2500 TL gibi bir rakam çıkardı. Başına gelen arkadaşımız varmıdır.
Hocam açılmayan kaportaya sıfır son kapak mı , depo boğaz kapağı mı ? Benim 2013 i20 de kaportaya sıfır en son kapak , sürücü koltuğu yanındaki minik kolu çekince açılıyordu , 2015 de açılmamaya başladı , depoda da çok az bir benzin vardı Mersin Derya yetkili servise varacak kadar benzin yetti vardım , kolu çekince kapağı bir halatın açtığını belirttiler , işlemleri göremedim ama halatı dış muhafazanın içine yağlayıcı sıkıp , kapak tarafından ayarladık dedilerdi. Dış kapak için değişime gitmeden önce bir iyileştirme tamir yapılabilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba üstadım kaportaya dıştan sıfır kapak.Bastırdığınızda dışarı atıyor normalde.İç taraftan açabileceğiniz herhangi bir kol yok maalesef.Kredi kartı gibi birşey arasına sokarak açabiliyorsunuz ancak
İ20 nin kapağından çalışma sistemi farklıymış , bastırınca kapağı bırakıyorsa ortada bir yay var demek ki yay paslamış olabilir. Yağlayıcı işinizi çözebilir ama servisin yapması daha garanti olur. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba, sadece aktüatör kısmını alabilirsiniz. parça kodu 81590-A5000 elektronikten anlayan birisi varsa sizdekini tamir edebilir, genelde üzerindeki varistör yada ptc bozuluyor.