Selam Arkadaşlar. 2013 model i30 elite aracım var. Benden önceki sahibi arka tampon altına iğrenç bir difüzör eklemiş. sözde çakma çift çıkış egsoz görüntüsü de var kare şeklinde. Bu difüzörü söküp görüntüyü orjinale çevirmek istedim. söktürdüm ama, orjinal tamponun alt kısmında olması gereken siyah çıta yok. muhtemelen sökmüş atmışlar. O olmayınca da çirkin bir görüntü ve egsoz açıkta kalıyor. Orjinal tampon altındaki çıta bende olmadığı için size anlatabilmek için internetten bir resim buldum ve plakayı kapattım. Resimde kırmızı ile işaretlediğim Siyah çıta. Bana bundan lazım ve bulamıyorum hiç bir şekilde. internette aradığımda ya tampon çıkıyor (ki satılan tamponlarda bu çıta yok çıtasız satılıyor) yada saçma sapan benim araçtaki gibi modifiye difüzörler çıkıyor. Nasıl bulacağım ne diye aratacağım. Bilen eden gören duyan Teşekkürler.
https://www.parcafilosu.com.tr/86689a6000-orjinal-arka-tampon-kaplama Bu parça ise parça kodu 86689-A6000
Hocam aracı satın aldığınız son sahibi yaptırdıysa bu modifiye rezilliğini sorup , nerede yaptırdığını öğrenebilir ve oradan orijinali satmadıysa geri alabilirsiniz. Bizim bir Dacia Stepway vardı , oğlum led far ampulü taktırmış , elektrikçi toz kapaklarını almış bir şey söylemeden , baktık arabanın farına su ve toz doluyor , gittik ısrar edince sakladığı yerde onlarca toz kapağı var ( gençler önemsemiyor ve iç ediyor) arasından arabamıza ait olanları bulup aldık. Sizinki de böyle olabilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arabayı satın aldığım kişi polisti. Aracı 4 yıl önce aldığını söylemişti. Sordum bilmiyorum dedi Kendisi aldığında bu şekildymiş. Yaptırana ulaşsak bile o parça kim bilir hangi i30 da yada hangi çöplükte. 5 sene olmuş. Altı üstü plastik bir çıta. Koca tampon sıfırı 7bin küsur lira. Bu çıta sıfır 2790 lira. Saçmalık. Herneyse Çıkmacılara bakıyorum internette ama 1200 den aşağı ağzını açan yok. Çıkma la çıkma. Siyahlığı bile gitmiş. Çivisi çıkmış herşeyin ♂️