Arkadaşlar 2013 i20 aracıma geçen hafta yakıt almak için petrole gittim , pompacı tabanca elinde bekliyor 5-10 denemeden sonra depo kapağını açabildim , yakıtı aldım aklım kapakta o günden bu yana deniyorum ama bir türlü kapak açılmıyor , depodaki yakıt azalıyor servis 90-135 ve 125 km mesafede , başınıza böyle bir şey geldi mi pratik olarak ne yapabilirim , yoksa sanayide kaportacıya göster diyen var , servise ulaşmaya mı çalışayım ? iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Servis e ulaşmaya çalışın. Zaten böyle bir durumda çekici ile gidersiniz servise benzin biterse D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
depo kapağı takıldı mı acaba?içerden açma kolu çalışıyor mu?bi kere benimde oldu, uzun yoldaydım.benzin azaldı, benzinliğe yanaştım, pompacı bekliyor, ben açıyorum açılmıyor, ben açıyorum açılmıyor.bişey sokup açsak kırılma ihtimali var.yol yardım çağırsak beklicez, arabada bebek var durmuyor.napalım dedik?ben içerden açma kolunu açık sonuna kadar getirdim tuttum öyle, pompacı anahtarla yavaşca dışarı çekti, açtı.bi an önce yola çıkmayı düşünüyoz tabi, 3-4 aylık bebek durmuyor.benzini aldık, kapağı yavaşca kapadım, kilite oturdu.tamam dedim, bi sonraki molada açmayı denedim açıldı, ama az açıldı, uzun yolda toz toprak girdi diye düşündüm.eve gelince bi güzel temizledim, yağladım.o günden beri bişey olmadı, sensör filanda sağlam. tabi bu benim başıma gelen, zorda kaldım, yapacak bişey yoktu.sizinkinde başka bişey olabilir.kapak kırılabilir, servise uğramakta fayda var, tabi nasıl gidilecek?içinde yeterince benzin kalmazsa çekici yada bi arkadaşınızın arabası çekebilir.
Arkadaşlar tanıdık bir kaportacı var öğleyin uğradım , ben açma kolunu önden çekerken o hafifçe kapağa bastırdı ve belki 10. Denemede açtık , içindeki kilitleme dilinin oraya bolca sprey yağlayıcı sıktı sonra kapakta iki küçük lastik dayama noktaları var onları sağa sola çevirdi ve kapattık sonra gene aynı şimdilik bir değişiklik yok yağlayıcı etkisini gösterirse diye yarını bekliyeceğim olmadı Mersin servise ulaşmaya çalışacağım , yorumlarınıza teşekkürler. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Bizim mahalle hiç tekin değil dibimizde adliye var ama malum sığınmacılar her yerde geçen apt kapısı önündeki vatandaşın motorunun benzinini çekmişler bende depoyu hepten boşaltırlar diye güvenemedim. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar an itibariyle Mersin Derya Servisteyim , benzin bitmeden ışık yandı ve girdim servise , önemsiz dediler halatta problem var , kilit sağlam az sonra tamam dediler , konuyu bu şekilde halletik şükür , yolda kalmakta vardı kaderde. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Evet halatta problem sanırım parça kaynaklı bir durummuş fazla irdelemedim sonuçta halloldu teşekkürler. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.