Herkese iyii forumlar bugün 2013 i20 1.4 cvvt ov sense paket aracımda direksiyonu çevirdiğimde böyle sesler yapmaya başladı bana direksiyon zembereği gibi geldi ama sizinde görüşlerinizi almak istedim https://youtube.com/shorts/5nRNI5pFxzo?si=cQrEo04jT8jGcVmM
Amortisör takozlardan geliyor ses. havalar soğuduğu için eskiyen kauçuk parçalar ısınıncaya kadar ses yapıyor.
Sizinki takoz ve ön takım kaynaklı gibi görünüyor. 2012 i20 Troy team var. Bu direksiyon seslerinden ben de bıktım. Takozlar ve ön takım yenilendi. Geçmedi. Direksiyon kutusu tamiri yapıldı. Geçmedi. Direksiyon kutusu değişti yine geçmedi. Toplamda 30 bini buldu verdiğim para ama geçmedi. Usta en son mdps ünitesini açtı yağladı. Bunlarda kaplin yok değiştiremiyoruz dedi. Yine geçmedi. Sanıyorum ünitenin komple değişmesi lazım. Yeni ünite 0 fiyat 60-65 bin dediler. 2.eli satılıyor çıkma 20-30 bin arasına. Bir de saçma bir olay var. Bazen ses hiç gelmiyor. Bazen de çatır çutur ses geliyor. Bozuk yolda giderken. Çözemedim. Varsa çözümü bana da anlatın lütfen. Sinirimden aracı satacağım. Alacak kişi değiştirsin artık üniteyi. Direksiyon olayı çok yordu beni. Onun dışında araçtan çok memnunum. İyi ki almışım.