Arkadaşlar araba almayı düşünüyorum 2 araç arasında kararsızım. Karar vermekte zorlanıyorum, konu hakkında fikirlerinizi yorumlarınızı merak ediyorum. 2 aracı da aşağıda listeliyorum.şimdiden teşekkür ediyorum. 1. araç golf 2013 midlineplus son fiyat olarak 61bin denildi. 90 beygir, 12bin km de link: http://www.dod.com.tr/VehicleCard.as...LUS-BLUEMOTION 2. araç i30 2014 sıfır km. bu aracı forumdan bir arkadaşım önerdi. donanım elite, ve 68bin fiyat aldım. gelelim benim düşünceme; donanım+5yıl garanti+sıfır kokusu i30'u öne çıkarıyor. fakat golf 2. eli kuvvetli piyasını kaybetmiyor, vw amblemi var ve bence ön konsol malzemesi i30 dan daha iyi. hatta kapı sesi bile i30 dan daha tok evet arkadaşlar düşüncelerinizi fikirlerinizi bekliyorum bu konuda, şimdiden teşekkürler
kapı sesi başka birşey tabi nede olsa VW das auto :RpS_thumbup: fakat çinde aracına 10 yıl garanti veren firma neden burada 2 yıl garanti veriyor onu araştırın. vw ile sadece ismine bakarak değil ardına bakarak araştırın. golf 5 i olan bir arkadaşım kalkıp fiat bravo aldıysa bir sebebi var diyorum ben. i30 gerek tasarım gerek donanım olarak +5 yıl garantisi ile her türlü önde ama işte kapı sesi dediğinizde ben bitiyorum
Yil olmus 2014 halen daha kapi sesine bakip araba alanlar var LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
siz kapı sesini dinleyin vwden şaşmayın bir vw kullanıcısı olarak söylüyorum kendinizi yağmur sonrası bikaç gün havuzda hissedersiniz benimki içeri su alıyor kanalları tıkanmış ta
buda benim kapım yandan minibüs girmişti hala cam otomatiği kapı kilidi çalışıyordu. hatta bir miktar sertlik dışında fark bile yoktu.
kapı sesine fazla takmışsınız bugun showroomda incelediğim araçta göstergelerin olduğu yer oynuyordu ve orta konsoldaki krom kaplamalar da soyulmuştu. ön konsol plastigi golf e göre düşüktü. gerçekten yardımcı olursanız sevinirim.
yeni i30 un yanına aynı fiyata ferrari 458 italia da verseler bmw 330ci da verseler tercihim i30 olurdu ancak şöyle birşey var önyargıları bırakıp i30 un direksiyonuna geçip kullanmadan bunu anlamak zor, hayatımda iki sefer çok güzel ümitlerle sıfır ayarında daha trafiğe yeni çıkmış jetta ve polo kullandım sürüşte yaşadığım olumsuz performans ve konfor sebebiyle volkswagen e tövbe ettim anlatmak hepten zor, siz golf ü tercih edin.
abi o ne ki benim park halinde ön sol tekerleğe tofaş şahin girdi adamın ön sol rotu koptu şahin yolda kaldı direksiyon bıraktı orada kaçamadı, benim getz tıkır tıkır yürüdü jant bile eğilmedi rot ayarı kaçtı sadece.
hyundai forumuna gelip sıfır i30'mu yoksa ikinci el golf mü diyorsunuz. sonrasında da artı olarak golfün kapı sesi güzel diyorsunuz. arkadaşlar biraz mizah yapmışlar bence abartılacak bir durum yok. bu forumdaki herkes tabiik sıfır i30 der. başka nasıl bir cevap bekliyorsunuz? bu sorunun aynısını vosvos forumunda sorsanız onlarda i30 diye bir arabamı var. hyundai teneke parçası deyip daha alaycı bir şekilde cevap verirler. gidin iki araca da binin test edin sürün hangisi içinize daha çok sinerse onu alın. bu arada benimde tercihim tabiiki i30'dan yana olurdu
Ben bir Hyundai ci olarak şöyle değerlendiririm işi, DOĞRUYA DOĞRU! Türkiye'de VW, hyundai den bir kaç adım önde görünüyor. Bu hem kafada hemde doğal olarak yollarda. VW en çok satan marka "Ne yazık ki"... Sebebi biraz eskiye dayanan kötü tecrübeler ve Hyundainin özellikle düşük klasmandaki araçlarının yanlış kıyaslamalar yapılması... Bende diğer arkadaşlar gibi kesinlikle İ30 derim. Çünkü kullandım, denedim biliyorum! Ben VW kesinlikle tercih etmem. Çünkü denedim, kullanım maliyetlerini biliyorum!
Kapı sesi ve vw logosu için golf ya da sıfır km olduğu için ve hyundai olduğu için i30 almam.Arabaya binerim, denerim.Hangisi beni performans, yakıt, konfor, kalite olarak tatmin ederse onu alırım.
çok merak ediyorum bu vw nin hyundaiye teneke dedirtecek neyi var diye bir türlü bulamadım. hani vw e biniyorum ama inanın öyle anlattıkları gibi uzay mekiği hissi falanda yok passata da bindim yine yok yani bana hyundai daha sıcak geliyor nedense...
Vw grubu alacaksanız seat leon öneririm golfle i30 demişsiniz gerçi ama 60bin tl şuan sıfırı ikisnden de ucuz ayrıca sıfır km platform olarak golfle aynı zaten i30 her an makyaj yeme olasılığı var bence .. türkiyede her araba hak ettiği değeri görmğyor maalesef i30 da bunlardan biri her iki aracında birbirine üstünlüğü var. Konfor, sessizlik, yakıt tüketimi, malzeme ve üretim kalitesi golfte bence daha iyi dizayn yol tutuş servis fiyatı i30 un daha iyi..
Öncelikli tavsiyem ikisini de test edip karar vermeniz. Midline Plus donanım paketi çok ta dolu değil bence. 2007 VW Comfortline Poloyu satıp 2013 i20 Jump a binen birisi olarak ben mutluyum. 5 yıl garanti hadisesi en güzel yanı bence, 2 yıl sonra arabamı satacağım zaman bile 1 yıl daha garantisi olan araç diye satacağım
böyle bişey gördüm biraz traji komik bana göre yorum sizlere kalmış Volkswagen vs. Lada Test (Commercial TV Ad) - YouTube
Golf'ü bu sene alın seneye en kötü 1000 tl kar ile satarsınız en kötü altın gibi değerleniyor Golf'ün yol tutuşu konforu ve 1.6 TDI 90 PS motorununda yakıt tüketimi oldukça iyi 105 PS olanlarıda oldukça iyi gidiş ve tüketim olarak, İ30 Hyundai'nin Türkiyedeki teneke zihniyetini akıllardan yok edecek bir araç konforu görünümü güvenliği genişliği ve kalitesi Türkiyede yaygın olan hyuundailerden oldukça üstün 1.6 CRDİ biraz fazla tüketim yapıyor en azından bana göre öyle , iki araç arasında kalsam zor bir tercih yapardım ancak ben Golfü tercih ederdim.. Golf 7 , Golf 4 den sonra en sağlam ve en yakışıklı Golf serisi oldu diye düşünüyorum VW nin satış politikası ne kadar kötü olsada Türkiye pazarındaki en sağlam firmalardan bir tanesi ve Jetta,passat,golf vs. altın gibi değerlenmekteler zarar etme gibi bir şans yok , İ30 dada zarar etme olasılığı yok ama kar marjı biraz daha üstün Golfün , en iyisi bence test sürüşü yapmanız ve kararı kendinizin vermesi..