Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2013 Accent Blue USB Okuması

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda Blue_Erdem tarafından 30 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. Blue_Erdem

Blue_Erdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ERDEM ARTAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Arkadaşlar,

Konu açmadan önce baktım ancak bulamadım...2013 Accent Blue MODE CRDI araç sahıbı oldum...USB girişi var ancak Muzık attım ama malesef kı çalamadım...Telefonu Şarza taktığımda USB readınğ yazıyor ama USB takınca bırsey yazmıyor...yardımlarınızı rıca ederım

2. cfoks

cfoks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Flash disk leri tanıması için belli bir formatta hazırlamaan gerek flash diski. FAT32 gibi NTFS formatını tanımıyordu sanırım arabanın kitapçığından bakabilirsin. Bazı flash diskleride tanımıyor. Ben sony nin flash diski çalıştırmayı denedim olmadı fakat scandisk in flash diski denemiştim olmuştu.
    Telefon olayıda telefonlarda media aktarım modundan kaynaklanıyo. Telefonu MSD modunda denedim yani flash disk gibi olsun diye. Fakat olmadı. Telfonun içindeki SD karta ulaşamıyor diye düşündüm. Ben telefonu arabanın USB sinden şarj etmeyi denemiştim oda olmamıştı .Arabanın USB Voltajı verip kapatıyo sürekli 5V vermiyodu. Bu yüzden şarj edememiştim.
    Multimedia takıp uğraşmaktan kurtuldum. Arabada bluetooth vardı telefonunu bluetooth tan bağlayıp müzik dinlemeyi deneyebilirsin. Denemedim ama konuşmaları yapabiliyosun belki müziklerde olur.
    Birde telefonun kulaklık çıkışına bir ses kablosu takıp arabanın aux girişine takabilirsin. Bu kablolar 5tl falan. iki ucu kulaklık girişi olan bir kablo....

Blue_Erdem bunu beğendi.
  3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    teypteki usb düğmesine tekrar basın, başka bir usb bellek varsa onunla deneyin, usb girişini telefon data/şarj kablosunu takarak kullanmayın, sadece müzik içerikli usb bellek ile kullanın, usb bellekteki müzik dosyalarının desteklediğini kontrol edin mp3 wma wav uzantısı gibi dosyaların hepsini desteklemiyor olabilir, usb belleğin dosya sistemini teybin desteklediğini kontrol edin fat32 fat yada ntfs gibi ntfs yi desteklemeyebilir. Usb deki müzik dosyalarının isimleri çok uzun ise kısaltın 8-10 karakteri geçmeyin, dosyaları klasör klasör karışık biçimde değilde direk belleğin kök dizinine klasörsüz kopyalayın, usb bellek içerisinde başka bir veri olmasın fotoğraf gibi exe dosyası gibi text gibi.

Blue_Erdem bunu beğendi.
  4. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Yeni aracın hayırlı olsun önceki benzer konulara yazdığım gibi kitapçığına göz atın kaçlık flaş, kaç adet şarkı, bunların formatı KHz i desteklediği net şekilde yazıyor.

Blue_Erdem bunu beğendi.
  5. Blue_Erdem

Blue_Erdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ERDEM ARTAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İlginize teşekkür ederim...

Teyp te malesef ki USB düğmesi bulunmamakta...Uyarılarınızı dikkate alıp tekrar deneyeceğim...

6. turknavy

turknavy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    48
    Ad Soyad:
    alpay karaoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Cd düğmesi var sol tarafta usb gelinceye kadar sırayla basın

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Blue_Erdem

Blue_Erdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ERDEM ARTAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Arakadaşlar cevaplar için teşekkür ederim...Usb girişinde bir temassızlık söz konusu imiş problemi çözdüm sağolun...

Bu Sayfayı Paylaş