Merhaba arkadaşlar, 2013 Mode 1,6 Blue yeni aldığım aracıma Orjinal (Blue Yazan) Paspas ve Mode Plus varyantında takılı Olan Çelik Jant'ı nereden temin edebilirim...Yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim... Teşekkürler..İyi forumlar dilerim...
jantı servisten başka yerde bulamassın fiyatı tuzludur belki 2.el bulunabilir birde replika olanları vardı paspası bilmiyorum
prime donanımdaki alüminyum jantlar 16 olması lazım 15 de olabilir tam bilmiyorum yani sizin lastik uymaz lastik de almanız lazım değiştirirseniz ama iyice masraf olur lastiklerin durumu iyiyse biraz eskisin ondan sonra değiştirirsin bence
Ama Baktığın zaman sonuçta Fabrika çıkışı lastik ebatı bu değil mi ? Bu...Buna uygun jant alsam güzel olmaz mı diyorsun ?
14 inç küçük olduğu için iyi durmaz dedim senin hoşuna gidebilir bir bakarsın 14 inç olarak blue orjinal jantın replikası olabilir bir araştır yine başka jantlara göre daha iyi durur bence
kardeş bende orjinal 16 inç çelik jant ve lastikleri var beni ararsan anlaşiriz 0546 572 3012. 195.50.16 dir
Boyut büyütmedikten sonra 14 jantın bir artısı yok, bende 14 kullanıyorum saç jant bir sıkıntı yaşamadım sadece görsellik onun yerine farklı jant kapakları düşünebilirsin. 14 Jant içinde CMS öneririm http://www.enkolay.com.tr/cms-celik-jant-391-titan-16-4-adet-hediyeli-pmu1097