Arkadaşlar i20 dizel 2013 ya da 2014 model on bin ile 20 bin arasında araçlara bakıyorum sıfır m alayım ikinci el mi kararsız kaldım. Ederi nedir dizel kullananlar ne kadar yakıyor masrafı çok mu dizel mi benzin mi dersinix değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar alırken ne ye dikkat edeyim.
Merhaba, bence 2.el 20-30.000km de dizel i20 alınır. Bende 2013 dizel i20 sahibiyim. Geçen yıl ağustos sonunda 39.000km de almıştım şimdi 57.500km ye geldim. Gayet memnunum. Bu yıl piyasa biraz daha yükseldi ama bence temiz ve yaşı genç 2.el almak daha makul olur. Yakıtı uygun, şehir içinde dolu depoyla yaklaşık 800km yol yapıyorum. 6 ileri vites çok ekonomik tüketim sağlıyor.
Bende seninle ayni durumdayim aslinda. 40.000 alti araclara bakiyorum. I20 crdi ler 37 38 bin arasi. Ve 2. Ele pek guvenemiyorum. Her turlu sahtekarlik var piyadada km geri alma . Arizali ve sorunlu araclar. Vs.vs. Yani en sonunda dacia sandero dci kurtulsammi diyorum ama o bile 42 bin civari. dun izinliydim. I 10 lpg fiyati aldim 39.500 fiyat aldim. Test surusu yaptim benim getzden sonra cok hantal kaldigini gordum. Ama cok sirin bir arac buda pozitif tarafi vs. Bende cok kararsizim. Allah kolaylik versin diyorum ..