Arkadaşlar herkese hayirli formlar dilerim 2013 model 134binde accent blue 1.4 cvvt 6 ileri lpg li arac aldim biraz arastirdim subap yanmasi gibi sorunlardan bahsediliyor bilenler kullananlar bilgi verirse sevinirim
Hocam arabanız hayırlı olsun , lpg li araçların genelinde karşılaşılan bir sorunlardan olduğunu biliyorum bu durumun. Enjektör , subap olabiliyor. Blueda kronik mi bilmiyorum , arkadaşlar yazacaktır.
Merhaba, 6 ileri ise aracınızda D-CVVT Euro 6 motor bulunur, motor kodunda G4LC yazmasıyla bunu teyit edebilirsiniz. Bu motor 2024 yılına kadar üretilen Hyundai'nin en dayanıklı 1.4 MPI motorudur, çelik subaplıdır. Taksicilerin 400-500 bin km kapak açmadan kullandıkları meşhur motor yani, aynı model araç bende de var 13 yıldır kullanıyorum lpgde mevcut, motordan yana ciddi bir problem hiç yaşamadım.
Bugun biraz arastirdım 2012 ye kadar olan 1.4 cvvt olan model 5 ileri 2013 ten sonra 6 ileri oluyor galiba arasinda illaki fark vardir tam olarak bilmiyorum aydinlatirsaniz sevinirim evet G4LC yaziyor motor kodunda
LPG ayarlarınız düzgün olsun,bakımlarınızı aksatmayın,arkanıza bakmadan keyifle kullanın.Bir taksici arkadaş 800 binde hala kullanıyor.Youtube de km canavarları kanalında,1 milyon 250 bin km de hala takside çalışan vardı.