Merhaba arkadaşlar, Uzun süre kararsız kalmakla birlikte en sonunda Elantra ya karar verdim ve yaklaşık 1 ay dır kullanmaktayım. Doğru karar verdiğimi düşünüyorum ve araçtan memnunum. Tek sorunum aracın içeriye çok ses alması. (Yeni eski her tür asfalt da test ettim.) 2012 prime plus um 35.000 km. de. Lastiklerin konuya etkisini biliyorum fakat sanki seslerin çoğu kapılardan geliyor gibi. Kapı ve cam fitillerini değiştirmeyi bile düşünüyorum. Aracı servis kontrollü ve orijinal olarak aldım. Böylesine keyifli bir araçtan bu ses performansı çok şaşırtıcı. Yeni elantra ile test sürüşü yapıp son kararımı öyle vereceğim. Bu konuda deneyimi olan var mıdır? Selamlar.
Eğer sizin araca özel bir durum yoksa ve ses hala rahatsız ediyorsa ses yalıtımı yapabilirsiniz. Forumda konuları mevcut. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yalnizca sizin araciniza has bir durhm degil. Maalesef bu siniftaki bir cok aracta ve ulkedeki bu yollarda yapacak bisey yok. https://www.hyundaiclubtr.com/index.php?threads/32228/ LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi