Selamlar herkeze. Aracım 2012 i30 elite model. Arkadaşlar 15 gün önce yakıt alıp marşa bastıktan sonra yol bilgisayarı ekranı hata vermeye başladı. Ekran siliniyor komple karıncalanıyor hiç birşey okunmuyor ve anlaşılmıyor. servise gittim ilk defa karşılaştıkları bir durum olduğunu söyleuip sadece arıza tespiti için 250 tl istediler. ekran bazen normale dönuyor ama 1 saat gecmeden tekrar bozuluyor. daha önce başına gelmiş olan yada bir fikri olan olup da bana yardımcı olursanız cok minnettar olurum. şimdiden teşekkur ederim herkeze.
Bircok kez biraktim. Ama son 1 aydir yikatmiyordum araci. Dun sanayide gösterge tamiri yapan bir yere gosterdim ekran pixel arizasi oldugunu tamir isleminin 1 saat süreceğini fiyatininda 700 tl olduğunu soylediler.
Merhabalar, bugün aynı problem benim arabada da oluştu, sizin sorununuz çözüldü mü?Çözüldüyse nasıl bir yol izlediniz? Benim arabam da 2012 i30 elite model 112 bin km de.
Bugün durduk yere böyle bir şey oldu, beyincilere gittim çözemediler. Çözümü ve masrafı hakkında bilgi verebilir misiniz?