Arac sahibi sanal ortamdan bayagi bi arastirmis bana ulasti sag arka camurlugunda derin cizikler vardi onun icin geldi Sonrasinda boyada firca izi vs yoktu zate arac kapalı garajda muhaaza esiliyormus Yanlız sa biraz solma vardi ona bi hareket katip korumaya alalim dedik buyrun resimler Arca camurluk öncesi Sonrasi Arac acik renk oldugu icin bukadar duzelebildi 4 ufak cizik saca kadar inmisti En son onlara rötuş geçtim Aracin ilk hali Yikama Maskeleme L.c polising ped School concepts s 30 ile tek kat gectim _______________________________ instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage
Polisaja devam Stoplar oncesi Sonrası Motorun tozunu aldik Ve finallar _______________________________ instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage
Yansimalar Maşallah i eksik etmeyelim ) Ii seyirler _______________________________ instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage
Tesekkurler murat hocam Eyvallah soal mehmethan _______________________________ instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage
MaşAllah. İ 30 da mavi çok hoşuma gitmiyordu ama bu resmen ateş ediyor mükemmel olmuş ellerinize sağlık. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Teşekkürler cenker Teşekkürler Gerçek renk güzel parladi Eyvallah saol asin _______________________________ instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage