Merhaba arkadaşlar, 2012 model Hyundai İ20'me xenon aldım yani bi arkadaşın boşa çıkmış doblodan bana verdi bende i20'me takacam ama verdiği xenonlar H7 imiş. Benim arabaya olur mu sizce?
2013 yeni i20 imde ampuller H7 daha yeni değiştirdim 2012 de de H7 olmalı derim , kısa ve uzunlar ayrı ayrı ampulle oluyorsa H7 olur, H4 de ise aynı ampul hem kısa hem uzun hüzmeyi yapar. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
H7 hem uzun hem kısa far birleşik olan oluyor bildiğim osramın night braker olanını kullanabilirsiniz çok daha güzel
olur h7 ler sadece kısa olarak kullanabilirsiniz uzunlarıda normal beyaz taktımı güzel olur ama sakına sislere beyaz takmayın yogun kar yagışı ve sis de beyaz la kör olursunuz
Koksal hocam yalnis biliyorsun gecen hafta megane aracimiza tek ampul taktim H7 uzun ve kisalar birlesim adim gibide eminim Bir Android developer tarafindan gonderildi
Bu işte bir hata olsa gerek. H7 ampulü internetten resimlerine bakın 2 ayak olacaktır. H4 ise 3 ayaklıdır. tapatalk sagolsun
Hocam H7 kutu uzerinde yaziyor ve megan araca taktik bir ampul uzerinden hem uzun hem kisalar yaniyor bundan eminim yada cok yalnis yoldayim kafam durdu Bir Android developer tarafindan gonderildi
Adamlar h4 ampulü h7 kutusuna koymuşlardır , h7 ampul asla hem kısa hem uzun fonksiyonu yoktur , o denilen işi h4 yapar , daha olmadı ampulün boğaz kısımında yazar h kaç olduğu. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
uzun kısa H7 takılır. sislere de H11. gecen ay serviste taktırdım. ancak görüş yetersiz diye heöen söktüm. Sarı halojen farlar daha güzel. benden tavsiye.. sayg.
H4 Far kısa içindir. H7 far uzun/kısa içindir. 2012 Kasa İ20 kısalara H4 (2 giriş) takılır . H7 (3 giriş) bulunur . Kesin bi bilgi içinde far sökülür boğaz kısmına bakılır orda H kaç olduğu yazmaktadır .
iki hafta önce 2013 i20 jump uzun kısa değiştim osram night breaker ile uzun h7 kısa h7 gözümle gördüm ))
Arkadaşlar H4 uzun ve kısayı içimde barındırır yani tek cam tüp içerisinde 2 adet Tor vardır ön tarafta olan kısa far üseri metal tabaka ile kaplı diğer gövdeye yakın olan ise uzun fardır. Bu ampülde 3 pin çıkışı vardır H7 ise iki pinlidir ve sadece uzun yada kısada kullanılır iki devreyide bir ampulde barındırmaz. Saygılarımla