Arkadaşlar teybimi satıcam sahibindene koyucam ama bunların single din (tek yuva) mi yoksa double din (çift yuva) mi olduğunu bilmiyorum. Bilen varmı?
Bu işte abim yani bildiğin fabrika çıkışı. Ben single din diye düşünüyorum ama birde tam bilen varsa diye sormak istedim.
Doble din benim bildigim duble yani bak o ses ayar yerini de rakamlarida dusunursek komple orasi degisiyo teyp degisince cercevede degisiyo .yani double din ve kutupda penguenler cok yanliz SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz degistirdiniz galiba bunu sattiginiza gore aldiginizinda fotosunu ve fiyatini filan paylasir misiniz? SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam teybin arkasının fotografını koyarmısın çünkü double veya single diye ayırmak için teybin arka kalınlığına bakmak lazım yandan veya arkadan bakınca normal teybin iki katıysa double din diye geçiyor Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben satmadım bu benim teybim değil temsili fotoğraf internetten buldum. aracımın üzerinde teybim duruyor eğer müşteri çıkarda satılırsa oem teyp almayı düşünüyorum.
Almayi dusundugunuzun fotosunu koyarmisiniz bende dusunuyorumda SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnternette en düşük 1.250 liraya gördüm uğraşılsa 1.000 liraya bulunur güzel bir marka necvox... [TABLE="class: GenelFormTablo, width: 696"] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler1Td"]EKRAN[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger1Td, width: 90%"]: 7 High Definition TFT LCD 16:9 Dokunmatik Ekran[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler2Td, width: 1%"]ÇÖZÜNÜRLÜK[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger2Td, width: 90%"]: 800*480 Çözünürlük[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler3Td, width: 1%"]PIP (Picture in Picture)[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger3Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler4Td, width: 1%"]VIRTUAL CD CHANGER[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger4Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler5Td, width: 1%"]DUAL ZONE[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger5Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler6Td, width: 1%"]GPS NAVİGASYON[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger6Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler7Td, width: 1%"]TV TUNER[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger7Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler8Td, width: 1%"]DESTEKLENEN FORMATLAR[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger8Td, width: 90%"]: DVD/DIVX/VCD/CD/MP3/MPEG4/CD-R/WMA/JPEG[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler9Td, width: 1%"]USB[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger9Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler10Td, width: 1%"]SD / MICRO SD[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger10Td, width: 90%"]: Mikro SD (4 GB)[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler11Td, width: 1%"]iPOD[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger11Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler12Td, width: 1%"]BLUETOOTH[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger12Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler13Td, width: 1%"]KIZILÖTESİ[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger13Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler14Td, width: 1%"]DAHİLİ HAFIZA[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger14Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler15Td, width: 1%"]SES ÇIKIŞ GÜCÜ[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger15Td, width: 90%"]: 4 x 45w[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler16Td, width: 1%"]SUBWOOFER OUT[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger16Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler17Td, width: 1%"]EQ MODU[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger17Td, width: 90%"]: 7 Değişik EQ Modu[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler18Td, width: 1%"]RDS[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger18Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler19Td, width: 1%"]RADYO KANAL HAFIZASI[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger19Td, width: 90%"]: 24[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler20Td, width: 1%"]TUŞ TAKIMI RENGİ[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger20Td, width: 90%"]: Mavi, yeşil[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler21Td, width: 1%"]DİREKSİYON KUMANDASI UYUMU[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger21Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler22Td, width: 1%"]GERİ VİTES KAMERA GİRİŞİ[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger22Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler23Td, width: 1%"]TÜRKÇE OSD[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger23Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler24Td, width: 1%"]UZAKTAN KUMANDA[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger24Td, width: 90%"]: Var[/TD] [/TR] [TR="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTr"] [TD="class: UrunBilgisiOzellikler25Td, width: 1%"]DİĞER ÖZELLİKLER[/TD] [TD="class: UrunBilgisiOzelliklerDeger25Td, width: 90%"]: Ekran logosu yaratabilme[/TD] [/TR] [/TABLE]
Aracınız 2012 imiş acaba yeni i20 nin bir önceki versiyonu mu , çünkü almayı düşündüğünüz necwox un şekli sizin kasaya uyabilir ma 2013 yeni i20 ye uymaz çünkü şekil oldukça değişik.
Hayirli olsun diyelim once teybinizin single ve ya double olmasi farketmez sonucta bunu i20 den baska arabada kullanmak zor cünkü göster ge yok oyüzden i20 orjinal deyip koyun satışa ve bildigim kadariyla 2012 nin birkismi eski kasa bir kismi yeni kasa teypde bir sey farketmez tahminimce ama cerceve farkedebilir yeniyle eski kasa arasinda