Yapılır kardeşim. Sen önce araç ısınıncaya kadar gez. Sonra açık bir yola çık. Daha sonra 2000 devirde düşük hızda gazı kökle araç 5000-5500 deviri görsün. Vites artır , böyle devam et. 120 'ye kadar bas. ( Katalizör temizlenmiş olur. Başka yöntem denemeye gerek yok. Kesme biçme , yıkama yaptırma. Benzinde yaparsan daha verimli olur. Motor iyice temizlenir.
Arac 114 binde arıza ışıgı yanıyor söndürürüyor 10 dk sonra tekrar yanıyor arıza olarakta katalizör gösteriyor
1. Oksijen sensörünü söküp görebildiğin kadar bak erime falan yoksa yüksek devir 15-20dk kullan. Erime varsa değişecek mecbur.
114 binde kolay kolay bir katalizör arıza vermez, araç yakıt karışımı çok kötü durumda değilse, katalizör verimliliğini ölçen 2. oksijen sensörü yanıltıyor olabilir. Deneme imkanınız varsa eğer test etmenizi öneririm.
Fakir karışım sorununu nasıl çözebiliriz bugun hatayı sildirip benzinde kullandım hiç sorun olmadı taki tüpe alana kadar tüpe geçtim 20 sn sonra tekrar hata verdi Fakir karışım hatası alındı usta tüp ayarı yapılması gerekli diyor yaptırmadım bugun
Evet fakir karışımda lpg ci bilgisayara bağlayıp ayar yapıyor gaz avansını biraz yükseltiyor. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar 2012 Era için sis farı ve sisfarı çerçevesi bulamıyorum yaşasigim ilçede bulabilecegim kargo yapabilecek yer bilen varmi