merhaba benim 2012 model 1.4 era aracım var lpg li km si 610000 binde ticariden çıkma 1 yıldır kullanıyorum aracımda ki sorun 1000-1500 devir arası tekleme yapıyor ve kalkış da gaz yememe gibi bir sorun yaşıyorum ama bu sorunlar aşırı derecede degilde yarı yarı yapıyor bazen oluyor bazen olmuyor buji buji kabloları degişti ve sorun kalmadı ama 2 gün sonra yeniden başladı hava sensörü degiş di sorun bitti 1 günsonra yeniden başladı bobin degişikligi yaptım 3 gün sorun yaşamadım yeniden sorunlar başladı ama lpg ve benzinde yapıyordu parçalar degişince sadece lpg de yapmaya başladı usta şimdi de krank sensörüne bakılçak dedi bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim iyi günler
rjinal parça mı kullandınız ? Akü durumu nasıl ? Akünün ölü olması da yapabilir. Lpg filtresi regülatörü , beyni bakılmalı
Akünün üstünde lambalar var onlara bakarsın. Olmadı basit bir ölçüm aleti ile voltaj bakarsın . Lpg 'de yapıyorsa enjektörler , regülatör ,lpg filtresi kontrol edilmeli. Hangi marka kullanıyorsun ? Lpg beynine bağlansa öğtenirsin durumun ne olduğunu ?
O yeşil ışık hikaye bitik aküde de yeşil ışık yanıyo. bir akücüde ölçtürün. Yüke bindiğinde ne kadar güç verebiliyo o önemli.
bir ay önce usta ya bakım için verdigimde şarjz dinamosuna da bak demiş tim oda bakdırmış o zaman herhan gibi bir sıkıntının olmadıgını söylemiş ölcülmüş yani