tas çarpması sonunda catlıyan öncamı servis 1800 tl fiyat istiyor. ama dısarda yan sanayi taktırmayada güven ve garanti ver miyor ne yapmalıyım yardım lütfen...
Çıkma orjinal bulmaya çalışacaksınız o zaman. Yada kötünün en iyisini bularak bir de Yaradana sığınarak taktıracaksınız
2012 model bir araca kasko yaptırmak bana göre zorunludur. neyse olan olmuş. gidin yan sanayi cam taktırın, türkiyedeki cam fabrikaları gayet kaliteli oto camı yaparlar. çok defa yan sanayi cam taktırdım, herhangi bir sorun olmadı.
Araç modeli yeni, birde ön cam olunca, ben servise gidin derim. Zira ön cam takmasıda ayrı bir olay, ön camın kaliteside ayrı bir olay. Ön taraftan rahatsız edici ses, rüzgar sesi, kenarların tam oturması vs su alma sorunları kafanızı ağrıtmasın derim bence...
servise gitse de dışarıdaki camcıyla aynı yöntemle camı takacak. fabrikasyon yönteminden farklı olarak yapıştırılacak. yetkili servislerin bu işi ne kadar bildikleri de tartışılır.
O zaman halil ibrahim beyin dediğide doğru... Bu işi iyi yapan, profesyonel ve işinin arkasında olan varsın 3-5 pahalı yapana gitmek lazım... Hani merdiven altı yerler sonra ufak bir sorunda "abi olacağı bu kadar " deyiverirler.
Zira sanayide denk geldim Alfa Romeo'nun arka camını camcı takmış ama potlamış kenarlardan ve oturtamamış, kavga ediyordu sahibi adamla... Araya girdiler vs... Kapoortacı birisi ben kenarlarını ayarlayayım diye araç sahibini sakinleştirdi'de... olay çözüldü...
ben sanayideki büyük camcılara gidin derdim. hatta yanaşmadan önce içerideki araba kalabalıklığıda size referans olur.
İstanbulda iseniz avrupa yakasındaysanız Kartal oto sanayi ye bir uğramanızı tavsiye ederim. Bir sürü camcı var ve merdiven altı camcılar değiller. Hepsi büyük dükkanlar. Kaskonuz olsaydı camı ücretsiz olarak değiştirebilirdiniz.
Çok geçmiş olsun, bir cam bu kadar pahalı olur mu Bende bu sene kasko yaptırmasam mı diye düşünüyordum
ilginiz için tşk ler arkadaşlar Allah razı olsun bakalım artık servis kalitesi de nasıl araştırıyoeum şuan tskler ederim
Kaskosuz araca binmek büyük cesaret.Geçmiş olsun tekrardan.Size tavsiyem imkan varsa orjinal taktırın,yan sanayi camlar güneşli havada çok rahatsız ediyor.Ama şöyle bi önerimde olabilir size yan sanayi takarsınız uygun fiyata kaliteli bi firmada ön cam filmi yaparsanız görüşünüzdede problem yaşanmaz. 3m ve llumar tavsiyemdir.Sıradan filmi ön cama yaparsanız görüşünüz kısıtlanır.
Yan sanayi camlar sıkıntıli oluyor diye biliyorum iki arkadaşımda yan sanayi cam taktırdı arabasına ön camda yaz kış buğu var klima kalorifer buğu çözücü cami silmek bi işe yaramıyor hep camin altında bi buğu oluyo GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi