Arkadaşlar merhaba bugun yarın bir lastik alıcam yazlık bu aralar aklım v lastiklerde aranızda kullanan yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim şuan için aklımda olan toyo t1r sport veya petlas velox sport pt711 önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Aracımda ben 205 55 16 ebatlarında bridgestone turanza kullandım biraz sert bir lastikti fakat yol tutuşu ve sert kullanımda mükemmel derecede iyi diyebilirdim.Şuan goodyear eagle sport kullanıyorum yumuşak bi lastik bozuk yolda parke yolda çok çok rahat fakat ıslak zeminde yol tutmuyor ve araç kafadan ve arkadan kopuyor.Michelin energy primacy 3 de kullandım hem yumuşak lastik hemde yağmurlu havada beklentileri karşılıyor.Size önerebileceğim uygun fiyatlı kaliteli lastikler bu ikisidir. 1. Michelin energy primacy 3(Yumuşak lastik) 2.Bridgestone turanza ( sert lastik)
Ben Petlas kullanıyorum V desen 215/45/17 yol tutuşu mükemmel fakat V desen lastikler belirli bir hızda çok ses yapıyor (lastik kanallarında atılan hava sesi resmen ötüyor)
bu sene yazlık lastik alacaktım kafamda petlas vardı ama elimdeki lastikler ile 1 sene daha gitmeye karar verdim. 225/50/17 lastik hatırı sayılır derecede pahalı zaten
astra varken goodyear efficientgrip kullandım 2 yaz, ıslak zeminde kesinlikle çok iyi, aynı yolu başka araçlarla da gidip geldiğim için farkını çok net olarak gördüm. neden V desen istiyorsunuz?
V lastikler performans için ancak normal isterseniz birçok testte birinci olan continantal cpc5 lastikler en iyisi gibi duruyor ve fiyatları şu anda gayet iyi. n11 de 190 tl teki ...
Aracıma 2 ay kadar önce Michelin CrossClimate aldım.Gayet memnunum.Değerlendirmenizde bu lastiğide dikkate alabilirsiniz.Seçimimi kış lastiği sertifikası olması nedeni ile yaptım.Markanın bu lastiğe özel vermiş olduğu 1 yıl ücretsiz yol yardımı da mecut ,pek uzun süreli kullanamadığım için detayli bilgi veremem fakat yol tutuş veyahut frenleme olarak acaba dedirtmedi diyebilirim.
Petlas velox sport pt741 yeni aldım. Michellin energy saver dan geçiş yapmama rağmen petlas çok daha kaliteli geldi bana. Tavsiye ederim.
Arkadaşlar cevaplar için teker teker teşekkür ederim iş için şehir dışındaydım birkaç gün bakamadım .. hepinize teşekkür ederim geçen hafta sonu bir arkadaşımın tavsiyesi kampanyası olduğundan goodyear eagle sport lastikleri,ni aldım 4 adet ve çok memnunum gerçekten
ahh be abi keşke şu yorumu okusaydın yazdığım,yağmurlu havada geçmiş olsun diyorum şimdiden kolaylıklar diliyorum,bende o lastiği kullanıyorum 6 aydır kuru havada sorun yokta yağmur yeni atıştırmaya başlayınca sert kullanımda başlıyor hemen önden ve arkadan kopmalar esp müdahale ediyor gerçi ama yinede sürekli tetikte oluyosun virajda vs.Benim bulunduğum şehir trabzon haftanın en az 4 gunu yağmur olan şehir.
Vallaha şöyle söyleyim aldığım ertesi günü ankarada iyibir yağmur yağdı bende yağmurlu havalarda nasıl die merak ediyordum biraz sert kullandım ve kayma savurma vs hiç birşey olmadı memnun kaldım
memnun kaldıysanız ve sorun yaşamadıysanız gerçekten çok sevindim.Ben daha önce farklı bi lastik kullandığım için onun sertlığıne sürüş stiline çok alıştığım için bu lastik bana pek yaramadı.Daha çok şikayetlerim yağmur böyle çişe şeklinde yağdığında yer böyle ne ıslak ne kuru gibi oluyor ya işte o an ani gaz vermelerde patinaja düşme önden kopma gibi durumlar oluyor bende.Bu durumunda lastik kanallarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Şuan için bir sıkıntı yaşamadım patinaj dahi çekmedi ilerleyen zamanlarda kullandıkça yorumlarımı belirtirim bu arada ürretim yılı nedir sizin kullandığınız lastiğin ben 2015 üretim yılı