Biraz borçlarım var çektiğim bir kredim oldugu icin kredi de alamıyorum, halbuki verseler öderim gecikmiş ödemem de yok ama bankalar işte neyse bu konuyu ayrıyeten ilgili yere açacağım. Arabayı mecburen bu ay satacağım her şekilde. Hyundai in 18000 TL 18 ay %0 faizli kredisini görünce aklıma bir fikir geldi ama ne kadar mantıklı bilemiyorum. Aracım 2012 (son kasa) Civic Premium satsam en kötü 51 e rahat elimden çıkarırım. Hyundai Elantranın en boş paketi olan mode 1.6 benzinli ise 51 milyar! Yani ben 33 verip, 18 ay 1ooo bin tl vade ile de 18i ödeyeceğim. Sonuç: Hem borcum kapanacak, kredi ihtiyacım çözülecek. Hemde aracım 3 yaş gençleşecek, sıfırlanacak. Ama boş paket işte bir takım özellikler gidecek. Elantra nın Civic'ten kötü bir araç olmadığını, eşdeğer bir araç olduğunu biliyorum. Zaten 2013de Elantraya bayılmama rağmen Civic alma nedenim ikinci el değerini koruması ve lpg uyumuydu. Yanılmadım da 43 aldığım Civic i bugun 50-51 e cok rahat satabileceğim. ELANTRA 1.6 D-CVVT MODE (BENZİNLİ). Elantra'ya lpg taktırınca diğer aksamların 5 yıl garantisi devam ediyor mu? Süspansiyon sorunu 2015lerde çözüldü mü? Kronik bir sorun şikayetleri var mı? İkinci elde değerini çok koruyamıyor sanırım beni tek korkutan nokta burası. Ancak fiyatı baya uygun geldi. Sizce bu değişiklik nasıl olur?
bence dizel almayacaksanız düşünmeyin. almışken biraz koyup dizel alsanız yakıttan kurtarırsınız bence. çünkü dizel baz fiyatı 62 bin tl çok fazla uçurum yok gibi...
Sayın Mete_han elantranın 51.600 tl olan Mode paketi bayilerde ve assanda bulunmayan bir paket talep olmasına rağmen assan getirmiyor ve halen fiyat listesinde yer alıyor siz yinede bir sorun ama bulabileceğinizi pek sanmıyorum.
2012 elantra sıfır fiyatı ile şuanki fiyatı arasındaki fark civic de olduğundan farksız. Değer kaybı sıkıntısı yok. Lpg uyumsuzluğu hiç bir zaman olmamıştı geçmiş dönenmlerde sizi yanlış yönlendirmişler. Lpg montajı yaptırırsanız sadece motor garantisi biter, diğer mekanik ve elektrik sistemler garantide olur. Mevcut kasada bir problem yok. Sonuç olarak maddi olarak rahatlayacaksanız 2015 araba satılıp 2000 model bile alsanız olur. Kafanız rahat olsun ileride yine alınır. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahsettiğiniz gibi aracı sıfırlamak oldukça mantıklı ve Elantra sizi pişman etmeyecektir. Bu arada civic i 43 e alıp 50-51e satmanızın tek nedeni dolar kuru yani sıfır araçların zamlanması. 2012 de elantra veya başka bir model alsaydınız şuan ondan da kar edecektiniz.
iki araçta emsal araçlardır civic daha iyidir yada elantra daha iyidir denilemez ama ben olsam elantrayı tercih ederim , civic benim gözümde parasının arabası değildir
43'e aldığınız Civic'in bugün 51'e satabilmenizin sebebi şu anki fiyatının 67.000tl olmasıdır. eğer bankalar size kredi vermiyor ise Hyundai finans da yüksek ihtimal vermeyecektir çünkü "Hyundai Kredi, Hyundai'nin Teb Tüketici Finansman A.Ş. (TEB Cetelem) ile yaptığı işbirlikten doğan ve tüketicilerin kredi ihtiyaçlarını cevaplamaya yönelik çözümler sunan bir pazarlama aracıdır."