Merhabalar 2012 Model Accent Era Aracımdaki Cam Etikleri Aracımda Bulunmuyor, Konu Hakkında Bir Bilgisi Olan Yanıt Verebilirmi? . Her yere baktım ama hiç bir yerde satıldığını görmedim bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba simdiden tesekkur ederim. Araçtaki cam etiketleri içten yapıstırmalı olduğu her hangi bir reklamcıya yaptıramıyorum satılan bir yer yada yapan bir yer varsa buraya yazabilir.2012 Hyundai Accent Era 1.5 Crdi Dizel Otomatik Mode Donanımlı.
Etiket dediniz mi @MPE yi tek geçerim , bütün etiketleri yaptırmıştı , içten dıştan fark etmez , kendisi size yardımcı olacaktır. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben camlardaki etiketler araçta bulunsun diye tasarlatıp internetten yaptırmıştım. Basiver.comu kullanmıştım. Eksik kalan bir cam etiketim daha var. O da arka camdaki 2002 world cup etiketi. Bu tarz etiketlerin belli bir kodu yok gibi. Milenyum modelinde en arka camda kodu olan bir ABS etiketi kullanılmış oluyor. Motor kısmı ve trimlerde bulunan etiketler servisten bulunmuyor. Radyatör kapağı ve fan etiketlerinin kodu olabiliyor. Camda olabilecek etiketler de bulunmuyor servisten. Yol yardım etiketi fazlasıyla işinizi görecektir. Boyutu da yazıyor. Orijinali gibi. Fontların boyutu ve görünümü biraz farklı o kadar. İsteyen yaptırıp kullansın diye burada paylaşmıştım.
Benim arabada bunların hiçbiri yok. İlk defa görüyorum. KB2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye'deki Hyundai araçlarının camlarına bol bol o yuvarlak yol yardım etiketi ve benzer etiket çeşitlerini camlara basıyorlar. Yeni model araçlarda farklı versiyon yol yardım etiketleri oluyor. Yuvarlak ve dikdörtgen.