Herkese merhaba. Bir akrabamdan prime plus aldım. Satıştan sonra ruhsatta prime plus değil sadece prime yazdığını farkettim. Satan akrabam arabayı galericiden almış ve dikkatini çekmemiş. Ben daha önce getz kullandım ama elentra modeline çok yabancıyım. Bilen arkadaşlar elentra prime ve elentra prime plus arasındaki farkları söyleyebilir mi. Pazarlığı vs internetteki prime pluslı modelleri emsal alarak yaptım çünkü. Prime plus fiyat bandına düz prime aldım. Acaba prime ve prime plusun farkları nedir düz prime modeli tutmayan bir model mi ne yapmam gerekir sizce? Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba. Ruhsata yanlış girilmiş de olabilir. Model yılına göre internetten arama yapabilirsiniz. Donanım tablosu illaki vardır. Araç kaç modeldi?
Aracınızda geri görüş kamerası varsa prime plustır. Yoksa prime'dır. Prime plus ile Prime arasındaki tek fark dikiz aynası. Prime plustaki kendiliginden kararan ayna ve geri vitese takınca aynada kamera açılıyor. Forumda 2011-12 Elantra donanım tablosu adında bir konu var. Orda tablo olarak mevcut. Linki paylaşmaya çalıştım ama kopyalayıp tıklayınca konu açılmıyor nedense. CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir zamanlar Prime plus SR sahibiydim, müthiş arabaydı Google'a 2012 Elantra donanım paketleri yazınca en üstte çıkıyor forumdaki konu. CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi