Bu güzel çalışmayı sizinle paylaşayım dedim.:RpS_love: 2011-2014 Elantra MD M&S FULL Body Kit - Korean Auto Imports
http://koreanautoimports.com/2011-elantra-md-cuper-full-body-kit/ Buda ayni sitede ben bunu daha çok begendim GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
şahsi fikrim, yeni elantranın standart görünüşü bile zaten sportif ve modifiye edilmiş bir görünüme sahip. fazla abartmamak şartıyla ufak dokunuşlar yaparak (spoiler, arka difizör, 17'' jant ve lastikler vs.) biraz daha farklılık oluşturulabilir. resimlerde görülen modifiye edilmiş araç ile şehiriçi bozuk yollarda biraz zor trafiğe çıkılır. 1 ayda altta kalan bütün ilave parçalar kırılır. fiyatlarıda müthiş pahalı.(bizim para ile 4000tl civarı)
güzel ülkemde türkiyemde yoksa bizde fiberden yaparız arkadaslar hiç sorun değil ayrıntılı resimleri olsun yeter bursadan oktay ben kalıp tasarımcısıyım.hyundaı accent sac kalıplarının bir kaçıda bizde yapıldı . ayrıca orjin tamponları bozmaya gerek yok yenı tampon yapar bıkerede oturturum uzerıne biblo gibi aynısı olur .