Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2011 Model Accent Blue Lastik Önerileri

'Yazlık Lastik Tavsiyeleri' forumunda sefauludaa tarafından 7 Mart 2026 23:59 tarihinde açılan konu

1. sefauludaa

sefauludaa Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Sefa Uludağ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    öncelikle merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar,
    2011 model hyundai accetn blue araca sahibiz araç babamın yaklaşık 2 ay önce abim kaza yapıyor kayma sonucu abimden yaklaşık 2 hafta sonra da babam kaza yapıyor ve lastiklerimden artık kanaat getirdim yol tutuşu sıfır bir lastik ıslak yada kuru zemin hiç farketmeksizin sürekli olarak ya patiye kalkma çabası yada yolda tutunmama problemi var. yeni lastik alma kararına vardım internet açıkcası çok fazla kafamı karıştırdı işi bilen abilerimden yardım ve destek almak istiyorum. bu model accentlerde arka lastiklerde yeme durumu var demişlerdi kronik olarak defalarca sanaiye gidildi bakıldı ama hiçbirşey bulunmadı araba kronik dediler en sonunda biz de artık bktık bu konuda arka lasyiklerin içten yeme sorununa bir türlü çözüm bulunmadı.
    neyse arkadaşlar konuyu çok uzatıp hemde kafa karıştırmak istemiyorum öncelikle bu model arac için uygun olacak lastik ölçüleri nedir önerileriniz nedir bu konu hakkında araç 2011 model 1.6 crdi 6 vites manuel .

şimdiden herkesen bu konuda yardımları için teşekkür eder hayırlı ramazanlar dilerim...

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,418
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Arkanın sık sık kaymasından genel bir şikayet biliyorum , lastiğin içten yemesi ön düzencide düzeltilebilir.

sefauludaa bunu beğendi.
  3. sefauludaa

sefauludaa Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Sefa Uludağ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Teşekkür ederim bu konuda bakacağım araştırma yapacağım.

Peki hocam lastik önerin ne olur hangi ölçü ve marka önerisi olur

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  4. SynysterGates

SynysterGates Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    987
    Ad Soyad:
    Kaan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    14 inç mi 16 inç mi arıyorsunuz? 16 inçte 195/55/16 ebat çok iyi olur, kaliteli bir lastik takarak kaymaları minimize edebilirsiniz. Ben 60-70 bin km kadar bu ebatta Michelin Primacy 4 kullandım, epey memnundum ancak bu lastik daha çok konfora oynar, daha iyi tutuş için Goodyear EGP2 serisi, Continental Ultracontact serisi önerebilirim, eğer bu ebatta olsaydı Premium Contact 7 de çok iyi olurdu ancak yok.

MAERKEK ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş