Arkadaşlar merhaba.Bugün yolda gördüm koup u, özellikle beyazı ve kırmızısı çok hoş duruyor.Annemdeki Suzuki Swift 4x4'ü sattıktan sonra bana bir araba almayı planlıyor babam.40.000'tl ye kadar sıfır yada düşük kmde ikinci el almayı düşünüyoruz fakat benim istediğim biraz spor olsun sonuçta yaşım 23.Bütçe olsa 2004 üstü açık bmwlerden istiyorum fakat fiyatları en az 45.000 den başlıyor.Sizce bu koup nasıl? fazla BG den ziyade sportif görünmesi benim için yeterli.LPG taktırabilirim çünkü benzini çok yakacağını düşünüyorum.LPG ile ne kadar yakar bilginiz var mı ? Ayrıca şu ilandaki çok hoşuma gitti. Kia Cerato 1.6 Koup 2011 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 107563797
Bu arabanın bildiğim kadarıyla normal ceratoyla arasında motor olarak hiçbir fark yok yani aracın tek kapılı olması sadece spor görüntüsünü sağlıyor. bence kia ceed cool ondan daha spor duruyor tabi bu benim fikrim
Benmi yanlış gördüm yoksa pnlarmı yanlış yazmış 0-100 km hızlanması 7 sn. Videoda 6:03 dk bakın sizde.
Cevaplar icin tesekkurler guzel bir inceleme yapmis 8.etap. Buna bir hava filtresi ve birkac ufak modifiye ile daha iyi olmasi saglanabilir ama en cok merak ettigim lpg ile km de kac kurus yaktigi