Aracı sattıktan sonra bu aralar çok yogun olmama ragmen fırsat buldukca arac bakıyorum. Galerici en son 31750 aracı yetkili servise gösterebilirsiniz dedi. Fiyat nasıl ben 31e zorlayıp kabul ederse almaya gitmeyi düşünüyorum. Ancak aracın piyasasını bilmiyorum, danışmak istedim. Değişen: Sağ ön kapı - Sağ ön çamurluk Boya: Sağ arka kapı - Sağ çamurluk Hasarının serviste yapıldıgı soyleniyor. Tramer kayıtları 1870 - 550 lira iki kayıt. 2011 1.4 Cvvt Mode sis farı yok Beyaz/ 88 binde Yakıt: Benzin (Lpg yok zaten istemiyorum bagaj yetmez) Tüm bakımlı yetkili serviste yapıldıgını yazmıs madem oyle garantisi 2016ya kadar devam ediyor olmalı diye biliyorum. Bakmak isterseniz ilan no: 223658224 ** Aracın fiyatı nasıl öncelikle? Aramızda bu aracı kullanan arkadaşlar memnun mu 1.4 otomatik i20den?
Hocam araba güzel ben kullandım daha yeni sattık hatta fakat yakıtı sizi çok üzücek 11lt/100 km buluyor şehir içi
Fiat normal,,fakat değişen çok,,servisten kontrol ettirin bence,,2012 modeli var akrabamda tüp taktırmadan benzine para yetiştiremedi,,,,istepne lastiğin yerine tüp taktirdı 1300 tl civarına,Şimdi memnun.
Hocam 31000 tl paranı, 2011 model 88 bin kmde arabaya vermekte eminmisin? Bir 10 tl daha eklersen Hyundai i10 alıyorsun sıfır. Hatta 45000 tl ye yeni kasa i20. Sıfır alınca kaskosuda ucuz olur, krediside kolay cıkar.