Merhabalar, Aracı 1,5 yıl önce aldım benden önce ki hikayesini bilmiyorum 1 Aracım sabah ilk çalıştığında rolantisi düşüyor ve normal seviyesine geliyor bu şekilde 15 sn dalgalanma yapıyor gaz verdikten sonra düzeliyor 2 Araçta giderken, vitesteyken debriyaja basılı tutunca devirde dalgalanma oluyor vitesi boşa alınca düzeliyor 3 Araç çekmiyor turbosuz arabaya döndü iyice, hava akış değişti n75 değişti en son turbo dediler turboya gittim turbo sağlam dediler araba 4 5 gün yattı sabah sanayiye gitmek için bindim çekişi düzelmişti bayırı 5 le çıkıyordu araba ısındıktan sonra tekrar çekmemeye başladı 20 km 3000 devirde 3. viteste kullandım fakat o da çözüm olmadı 4 Kardeşim arabaya bindiğinde 2. vites düz yolda giderken devir düşmüş düşmüş stop etmiş 5 Enjektör diplerinde yağ kaçağı var (çok değil) NOT: Araç arıza lambası yakmıyor hiçbir durumda Müsait olunca duman testi yaptıracağım interkolden şüphelenen bir usta vardı Hadi çıkalım bakalım işin içinden nasıl çıkıyorsak Servise götürsem sadece arıza tespiti istesem ilgilenirler mi
merhaba, 1- kızdırma bujileri yada rölesi 2- debriyaj sensörü (üçüncü maddeden de yapabilir, önce üç kontrol edilmeli) 3- rail basınç tahliye valfi yada rail basınç sensörü 4- üçüncü maddedekiler sağlamsa krank sensörü 5- enjektör pulu değişecek.