Arkadaşlar başlıktada bahsettiğim gibi o bölgeyi piano black kaplamayı düşünüyorum.Gerçi piano black kaplama şeklinde oluyor mu bilmiyorum ama olursa sizce nasıl durur ? Yaptırmalı mıyım?
https://www.hyundaiclubtr.com/28433-era-teyp-cercevesi-renk-degisimi.html böyle bi konu açılmış inceleyebilirsin kardeşim. Birde hazır satılan kaplama parçaları internette mevcut.
Acaba hangi siteden bulabilirim o hazır satılanları ? Kaplama yaptırmak daha mı ucuza mal olur acaba? Yada boyatsam mı arkadaştaki gibi griye ama benim torpido full siyah. güzel durur mu acaba
demircioğlu oto era torpido kaplama diye arattır bulursun ama 3 çeşit var piano black yok kaplama olarak.
Dün benimde aklıma geldi gri yada parlak siyah yapmayı düşünüyorum Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi
Senin aklına gelmeyen bişey varmı araba ile ilgili Teyp çerçevesi piyano black güzel durabilir. Ama benim tercihim gri olurdu...
Forumda hugulhak adli uyenin yapmis oldugu gri boyama islemi guzel olmus aslinda ama benim torpido full siyah. Oraya gri koyarsak nasil durur acaba?
Benimde aklımda var ama kaplama değil boya daha iyi durur iç mekanda, ayrıca sadece teybin çerçevesi değil havalandırmaların çevresini de boyatmak gerekir diye düşünüyorum o zaman bi bütünlük oluşur orjinalinde öyleymiş gibi olur.
Daha önce gri sprey boya ile teyp çerçevesi ve vites dibi plastiğini boyamıştım.forumda var resimleri. Şimdi yeni clionun teyp çerçevesinde piano black'in çok şık durduğunu gördüm. Parlak siyaha da boyanabilirdi bu çerçeve.