Arkadaşlar aracımda bulunan orjinal radyoyu değiştirmeden daha dinlenilebilir bir ses sistemi kurmayı düşünüyorum bunun için kapılar ve arka cam panelindeki hoparlörleri değiştirmeyi düşünüyorum fakat önereceğiniz amplifikatör ve bileşenlerinide dinlemek isterim çünkü anladığım kadarı ile bir tane amp. kullanmam gerekiyor gibi ama ses sistemi konusundada pek bilgim yok. Anlayacağınız güzel bas ve tizler almak istiyorum Şuanda diğer kullandığım 2003 passat aracımdaki orjinal ses sistemi kadarda olsa yeter benim için subwoofer yada benzer şeylere ihtiyacım yok. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Benim sattığım araçta ses sistemi kurmuştum öylece sattım gitti.Şimdi o sesten sonra orjinal sistem banada biraz zayıf gelecek ama idare edecez.Çünkü anfi bass gibi şeyleri bagaja koyarsam olmaz,çok yer kaplar o yüzden ilerde önlere jbl componenet arkalarada pıoneer 6993 takarım tamamdır
bende getz var 2004 sadece ana üniteyi değiştirdim alpine cde-100eub aldım kolonları orjinal sadece kapılarda 4 tane hoparlör var ve yemin ederim 10 numara ses veriyo hatta camlar falan titriyo subwoofer koysam bagaja nolur bilemiyorum araba oldugu yerde zıplar herhaldehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
yani passata olanın üzerinde birşey istemiyorum ama bana çok eski arabalarda kullanılan basit hoparlörden çıkan ses gibi geliyor eradakiler yüksek sesde hop. öksürmesin ideal bas sesi versin yeter bana ?
Arkada olan hoperlörlerin markası ne acaba? Aracı 2. el aldım önceki sahibi oynama yapmış gibi geldi.
2011 ERA teybinin bas-tiz ve balance ayarlarını bulamadım yok.Kitabına bakıyorum teybin ses tuşuna uzun basınca çıkar yazıyor,yapıyorum ama onların yerine tavol beep falan çıkıyor bas ayarları çıkmıyor neden acaba?
sağ taraftaki radyo frekansını değiştiren dönen düğmeye birkaç kere bas ayarda en fazla 10 oluyorbirde ekolayzer off olmalı böyle dene bulursun