Arkadaşlar aracımda bulunan orjinal radyoyu değiştirmeden daha dinlenilebilir bir ses sistemi kurmayı düşünüyorum bunun için kapılar ve arka cam panelindeki hoparlörleri değiştirmeyi düşünüyorum fakat önereceğiniz amplifikatör ve bileşenlerinide dinlemek isterim çünkü anladığım kadarı ile bir tane amp. kullanmam gerekiyor gibi ama ses sistemi konusundada pek bilgim yok. Anlayacağınız güzel bas ve tizler almak istiyorum Şuanda diğer kullandığım 2003 passat aracımdaki orjinal ses sistemi kadarda olsa yeter benim için subwoofer yada benzer şeylere ihtiyacım yok. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
arkalara pioner 600 w 9*6 hoparlor 150 tl nette onlere jbl yada pıoner 13 cm yada 16 cm mid yeterlı olacaktır
Ses kalitesi istiyorsanız ana ünite değiştirmekle başlayacaksınız ... Siz maksimum bütcenizi belirtin ona göre cihaz tavsiyesinde bulunalım ...
konu kirliliği olmasın bende buradan sorayım sakıncası yoksa. ana üniteyi değiştirince direksiyondaki kontrollerin iptal olmaması için ne yapmak lazım? Düzenleyen : YUSUFURAS
Merhaba lar bende 2007 era var fakat teyibi ince olanlardan yaniUSB li değil 2010 eralarda daha şişman teyip var ses çıkışları aynı mı bilen arkadaşlar var?
aynı olmasa bile çok bi fark yoktur, tek farkıusb kullanıldığında ses daha net ve güclü çıkar, cd daha zayıf çalar genelde