Merhaba dostlar, 1 yıllık 96 clio faslından sonra yeni aracımla aranıza katılmaktan ötürü şeref duyarım. Tavsiye ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Çok teşekkür ederim, arkadaşlar uzun yola çıkacaz cuma hayrlısıyla. 2100 km sonra yağ ve filtre değişim zamanı görünüyor kartta. sizin tavsiyeniz nedir. bakımı öncemi sonramı yaptırmam mı yaklasık gidiş gelişimde bu km yi bulur. birde önemli hususları nedir bu aracın. tavsiyelerinizi beklerim
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Eğer yağ değişimine 2-3 bin km kalmışsa yola çıkacak olmasanız bile değiştirmeniz iyi olur bence. En azından ben olsam öyle yapardım. Ayrıca kafanız daha rahat olur.
Şöylede yapabilirsiniz, bu araçlar modelli araçlar , yağ değişimine dahada var ise, uzun yola çıkın gelin, gelincede yağını ve genel bakımını yaparsınız... böylece araba bi soluklanır tertemiz yağınızla yola devqam edersiniz.... Hani araç eski kötü bir araba değilki yağını eksiltsin yada çok pislesin... o bakımdan dedim, taktir sizin...
Benimde ağırlıklı düsüncem buydu, yetkili servisten aldım aracı çalışan arkadaşta bu fikri verdi git gel sonra değiş. El elden üstündür