merhaba arkadaşlar. bir kaç sorum olacak sizlere. aracım 2011 1.5 dizel getz. araçta klima ve tek hava yastığı var. 1. aracımda ABS var mıdır? bunu nasıl anlayabilirim. 40 km/h hızla giderken ani fren yaptım ve normal kaydı. başka ABS li araç kullandığımda fren pedalında titreme oluyordu bunda olmadı. 2. elektrikli sağ ayna hiç bir yöne hareket etmiyor. sol aynada problem yok ama sağ ayna hareket etmiyor. motor çalışıyor gibi ses geliyor. 3. debriyaj pedalında lastik yok onu nerden bulabilirim. 4. arka cam su fıskiyesi nasıl çalışıyor. silecek var fıskiye nasıl çalışıyor onu bulamadım. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
aracı çalıştırırken abs lambası yanıyormu. ? motor kaputunu açıp abs beyni varmı iki şekildede anlaşılır.
Bu soruyu bende merak ediyorum. GRAFTT nick li kardeşim VGT ise abs var demiş ama benim aracımda 2011 getz ve ayni zamanda ruhsatta vgt yaziyo ama arka frenler kampana ve abs var mi yok mu bende anlayamadim. İlk kontağı açtığımda abs isigi yanmiyor. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kontağı çevirdiğinizde abs lambası yanarsa vardır debriyaj pedal lastiği de hyundai parçacılarında bulunur geçen sene fren ve debriyaj lastiği almıştım ikisi 10 tl falan arka cam fıskiyesi içinde silecek kolunun en sonundaki kısım ileri doğru döner en ileri döndürün ve o pozisyonda bekletin su akar ardından bıraktığınızda silecek çalışmaya devam eder
Abs olan modeller 4 disk frendir. Kampana varsa abs kesinlikle YOKtur. Ayrica ruhsattada abs diye yazar.
kampan kampana ile abs nin direk olarak bir ilgisi yoktur. Kuzenimde yeni kasa clio var arkalar kampana ama araba abs li.
sağ aynanın soketi çıkmış olabilir yada daha önce bir sebepten sağ ayna değiştirildiyse elektrikli olmayandan takılmış olabilir aynanın kapı iç tarafındaki siyah üçgen kapağı üst sivri tarafından çekip alttaki tırnakları sonra çekerek çıkarabilirsiniz oradan açınca soketi görülebiliyor.