Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2011 Era VGT TEAM ABS hantallık sorunu

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda modifiyemre tarafından 1 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. modifiyemre

modifiyemre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tekrar merhabalar, teknik sorunlara yazacaktım ama forum "kayıtlı kullanıcı olmanız lazım" gibi bir hata verdi, ama zaten aracı resimsiz bir şekilde tanımış olacaksınız diye düşünerek buraya açmaya karar verdim.
    Bundan önce aynı aracın 2009 modeli vardı (ESP hariç). Tek sorunu yol tutuş kabiliyetsizliğiydi. Kilometresi yüksek olmasına ramen seriliğinden çok memnun olduğum bir arabaydı. Hızlı kalkışta 3. viteste bile patinaja kalıyordu, çok rahat ve kısa mesafede 190-200 km hıza çıkabiliyordu.
    Gelelim yeni aracımız 2011 VGT ye.
    Araç 13 bin km de ve gayet temiz. Direksyona ilk geçip gaza bastığımda (ESP kapalıyken) 110 hp ve 235 nm den hiç emin olamadım, hatta 90lık mı acaba diye bile düşündüm. Kısa mesafelerde tatmin etmese bile uzun yolda deniyim derken otobanda da (5 te devirsizken basmıştım - rot balans ayarı yapılacaktı) 185 e kadar yavaş yavaş çıkabildim sonra da gaz kestim. Devamı gelirdi ama hızlanma da çok tatminsizdi.
    Kalkışlarda hata kaza ESP devreye girdiğinde patinaj engelledikten sonra bile rolantiye düşüp hiç gaz yemiyor, ayağımı gazdan çekip tekrar basmam gerekiyor. Bu ESP den kaynaklanan bir hatamıdır yoksa normal bir durummudur?
    ESP nin viraj tutuşlarındaysa hiç bir sıkıntı olmadı şu ana kadar ve 2009 modele nazaran daha yere basan bir araba.
    Yorumlarınızı - tavsiyelerinizi beklyorum, şimdiden teşekkürler.

2. Tolga58

Tolga58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Dizel eranın 90 lık motoru yok.

Bu Sayfayı Paylaş