Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2011 Era Tekleme

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda magday tarafından 21 Haziran 2016 tarihinde açılan konu

1. magday

magday Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar aracım era 1.4 era zavoli lpg li enjektörler büyük 2500cc olanlar için soruna gelince edirne dönüşü energy den depoyu doldurdum 25 liralık lpg aldı o gece birşey yok sabah motor arıza ışığını yaktı kod p2096 verdi oksijen sensör arızası gazdan dolayı yapmış olabilirmi birde sabahları benzinde çalıştığı zaman rolantide dalgalanma oluyor tekleyip stop edecek gibi oluyor çekiştede düşüklük var ustanın demesi motor manifold çıkışının üzerindeki sensörün arızalı orjinali ile değiştirmediğin sürece tekrar yapar dedi. bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini iletirse sevinirim

2. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Opet ve Shell dışında hiçbir yerden ne benzin nede lpg alırım. Hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Energy den aldığın gazın içinde kim bilir neler vardır. Araç, Zengin/Fakir karışım uyarısı da vermiş olabilir. iyi bir yerden gaz alıp, Arıza kodunu silip bir süre kullan yine aynı kodu verirse sensör ölçüm yapmıyodur.

Dalgalanma içinde boğaz kelebeği temizliği ve boğaz kelebek sensörü kontolü yapmakta fayda var.

3. Beyazburak44

Beyazburak44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Burak
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Enjektörlere pislik girmiş de olabilir sen Bi tane würth enjektör temizleyici al benzin de bir depo uzun yol yak ayrıca lpg filtresini de değiş o da zarar görmüş olabilir shellden de şaşma yakıt konusunda

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,976
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  5. magday

magday Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cevaplar için teşekkürler arkadaşlar sistemi lpg ciye gösterdim obd ıı olmadığını ve sıkıntılarımın bundan kaynaklandığını sistemin değişmesi durumunda daha verimli olacağını ve arıza ışığı yakmayacağını söyledi sistemi obd ıı ye çevirmeyi düşünüyorum sadece beyin değişimi ile oluyormu yoksa komple tesisatın değişmesimi gerekiyor

6. magday

magday Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracın eski sahibi ile de görüştüm dediği zengin yada fakir karışımdan dolayı yakar ayardan sonra düzelir dedi bir süre yanmıyor sonra tekrar yanıyor obd 2 sistemde fark olacaksa yakıt ve performans yönünden birde arıza ışığı yakmazsa sistemi değiştirsem mi diye düşünüyorum obd li sistemde ışık yakmaz diyorlar ama emin olamıyorum yada iyi bir usta bulup güzel bir ayarmı çektirsem

Bu Sayfayı Paylaş