Selam arkadaşlar aracımda bir sorun var 3-4 gündür böyle 1-2 viteste rolantide yada az gazla giderken araba bi şekilde sarsıldığında (kasis yada çukurdan gecince) başlıyor kurba gibi zıplamaya gaz verince toparlıyor ayrıca belli bir süratte giderkende gazdan ayağımı aldığımda normalde 1 kere öne yılması gerekirken 2 kere yığılıyor. çok üzülüyorum o benim tosunum bu arada 59.000 Km de performans olarak herşey yolunda gibi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Şimdi Ben Ne Yapayım. Cevabını Aldıktan Sonra Eminim Bu Üyemiz Foruma Bir Daha Girmeyecektir Bile.. Foruma Her Üye Oldugunda Bana Mail Olarak Geliyor. 17.40 Da Mail Geldi , 17.50 Oldu. Konu Açıldı. Bir Merhaba Bir Selam Yok Ateş Almaya Gelir Gibi. Ve Aynı Konu Uyardığımız Halde 10 Defa Açıldı.. apex55 isimli yeni bir Üye kayit olmustur. Hyundai | Hyundai Forum | HyundaiClubTr.com | Hyundai Club Türkiye | Forum | Fan Club | Teknik | Portal´u tercih etmistir. apex55 isimli oyenin Profilini buradan görebilirsiniz: https://www.hyundaiclubtr.com/member.php?35261-apex55
araç çukura girince yada kasisten atlayınca yani sarsılınca kerkinmeye başlıyor kurba gibi atlıyor gaz verince toparlıyor 1-2 viteste rolanti yada az gaz
saygı değer Admin selam Allahın selamı biz verdik ama konuyu nere açamayacağımı bilmediğim için açtım diğer konulara saygılarımla
bir konu açtığınızda nerde olursa olsun görünür merak etmeyin bir konu yeter bence. yardım eden olacaktır ama önce bir forumu gezip kendinizi tanıtsanız filan diyorum??