Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2011 Elantra Aldık Ustalarım, Abiler Bir Bakabilirmsiniz ?

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda By.Emre tarafından 7 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. By.Emre

By.Emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Emre D
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Merhaba Öncelikle Foruma Daha Yeni Üye Oldum Araçta Alalı daha 1 gün oldu Ankaradan Ekspertiz yaptırarak aldık bu işleri pek bilmediğim için temiz dedi birşey yok dendi Ekspertizde.

Araç 61.000 de Prime PLus Şimdi aracı daha yeni yeni tanıyorum ama birşey dikkatimi çekti Araç Benzin/LPG li ama hava şuan kar vs var da SAnki araç basmıyor gibi geldi bana :S

Yani nasıl diyim Kendi Beygir gücünü hissettirmiyor gibi .s Ek olarak aracın bütün bakımları Hyundai Yetkili Servisinde yapılmış. En son Ankara ATA da yapılmış.

Ama forumda bir kaç birşey okudum sizlere danışmak istedim araçta kronik sorun vs var deniyor acaba nedir onlar yada bende olup olmadığını nasıl anlarım?

Araca hiç yazılım güncellemesi geldi mi Güncelleme yaptırmam lazım mıdır araca EPS vs birşeyler deniyor da ?

Dynomoss mu nedir orda getirmistim teste aracı da Bir kaç tane kağıtta şunlar yazıyor anlamadıklarım;
    Sertlik Durumu: Sağ Arka Amortisör %43 Zayıf ,Diğerlerinde hepsi Normal Yazıyor.
    Yanal Kaymada:1 KM lik düz yol boyunca direksiyon serbest bıraktığımızda araç 4 Metre sağa çekme yapacaktır. Ön Düzende Boşluk Bulunmamaktadır.

ve en hiç anlamadığım noktalardan biri Motor Değerlendirmesi onuda Resim Olarak altta koyucam

Ordada test sanki yanlış gibi geldi bana ama sizde değerlendirip yardım edip yol gösterirseniz sevinirim.

BUnlar sorun mudur bu onun için servise getirmem gerekir mi aracı ? Yada gittiğimde ne demem gerek servise Komple herşeyi yapılması için aracın ? Güncelleme EPS vs ne bileyim herşey işte.

Teşekkürler

[​IMG][/URL][/IMG]

Bu Sayfayı Paylaş