Hyundai Elantra 1.6 D-CVVT Mode 2011 Model 41.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 178104513 Arkadaşlar merhaba, Linkteki araç için görüştük. Arkadaş almak istiyor. Pazarlıkta yapıldı sayılır. Araç bize göre temiz duruyor ufak tefek yerlerinde küçük çizikler mevcut... Bundan dolayı boyası biraz zedelenmiş, Ön kaput yarıya kadar film çekili, sağ marşpiyel ön kapı altı çok hafif garaj girişinde sürtmüş, garantiden değişen parçası yok, zıplama sallama sorununu bozuk yolda 1 kez Antalyada hissettmiş servise gitmiş ancak bir işlem yapılmamış araç kendini teraziye aldığı için yapıyor deyip göndermişler... Yani süspansiyonları değişmemiş... Arka pandizot kısmı yapış yapış oluyormuş ancak aracı yıkatıp temizledikçe geçtiğini söyledi... Aracın orjinal 25000 km de sorgulama yaptık kaza bela çıkmadı, tüv türk muayenesi de 23000 km de geçiyor... Sizlerin düşüncesi ve ederi nedir? Kazasız belasız sürüşler...
Fiyat konusunda birsey diyemem ama araba duzgun gibi geldi bana HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Arka pandizotun yapışkan olması, süspansiyon kısmı garantiden halledilir. Baktınız servis oralı değil buralı olan Assan'la irtibata geçildiği taktirde gerekli işlemler yapılır. Gerçi amortisör ve yaylar değiştiğindede sorun devam ediyor kesin çözümü bellide. Bizde 2011 model 6 binde aldık, ilandaki arabanın fiyatı makul seviyede.
Ben sürekli elantra ilanlarını takip ediyorum bence ufak çizikler sorun edilmemeli fiyatı da gayet makul
Arkadaşlar şöyle söyleyim... Aracın bağlantı noktalarına kaporta aksamının ben baktım... Ustası değilim ama anahtar izi, değişme izi vs. göremedim... Sadece sağ ön kapı sol ön kapıya göre daha az kapanmış gibi geldi... ama çok az belki kapı ayarından.... Bunu usta(servis) bilebilir... Araç boyasında 2-3 tane ufak rötuş, 3-4 de minik kılcaldan biraz derin çizikler var... Net 40 olarak anlaştık... Yarın kesin kararı arkadaş verecek... Eğer olur dersek servise de ekspertiz yapıp alcaz inş. sürücü sakin kullanacak... bakalım arkadaşın kararı olumlu olursa alcaz...
çiziği dert etmeyin. yürür motor vs sorun yoksa kalan işlerde garantiden halledilir. arkadaşlarda fiyata makul demişler alınır tabi neden alınmasın ( bence )
Arkası atıyor onun yolda durmuyor. Yol tutuşu da çok kötü sakın elantra almayın(!) Elantra ile ilgili her konuda yazdıklarınızı düşününce arkadaşınızı elantradan vazgeçirmemeniz bana biraz garip geldi.
Bu mesajı art niyetli yazmanıza anlam veremiyorum... Ağzımdan almayın çok kötü gibi söz çıkmadı çıkmazda... Böyle bir söz yazmışım gibi kinaye yapmayınız... Lütfen insanlara garabet atmayın... Üstte ne yazdım... Amortisör sorunu vs yazıyor değil mi... Yani elantra ile ilgili olarak her bilgiyi arkadaşıma aktadırdım... Sorunlarını da aktardım... Karar verecek kişi ben değilim... He soruyu bana mı soruyorsun... 0 km si 70-80 bin TL olacak arka süspansiyonları torsiyon çubuğu olacak üstelik savurma hissi verecek ve sık sık ESP devreye girecek... Böyle bir araca o parayı hiç bir zaman vermem... Araç her zaman alınır ama can 1 kez verilir... Neyse konu hakkında yorumunuz varsa paylaşabilirsiniz yoksa benim düşüncelerim kimseyi bağlamaz...
Gel bnm arabayi vereyim 2011 mode plus en bosunu almissiniz km dusuk arac ama dolusu varken bosunu niye alasiniz Ilan nodan sorgula
Orhan hocam teşekkür ederim maksimum 40 bin tl çıkarabiliyor arkadaş, arada yaklaşık 9 bin tl fark var... bu da çok zor olur...
10 ay once 3900 kmde mode otomatik boyasiz gumus renk arabami 38750 TL aldim. Ama sonra zam filan geldi. Suan piyasa nedir cok iyi bilmiyorum.