Uzun araç arama marotonunda 2007-2008-2009 Civiclere 42-43 milyar istenince civic i eledim, zaten cogu kazalı, yorgun. eski kasa i20den daha iyi olacagını dusunerek 2011-12 Accent Blue lara bakıyordum 37-38e 1.4 mode bulabilirmiyim diye.. Bulunuyorda ama icime sinmedi tam olarak. Elantraya tam bakmaya baslamısken direkt bi 2011 Elantra Mode otomatik buldum - yetkili servis bakımlı - 70 binde - lpg yok, son fiyat 42. Sol 2 kapı boyalı resmi var mantara sürtmeden, bin lira civarı hasar kaydı var. Değişeni yok. Açıkcası hiç aklımda olmayan bir araçtı acele gelistigi icin size de soramadım aracın piyasasına da hiç hakim değilim. Fiyat nasıl.. Henüz kapora vermedim. Yarın netlestireceğim.
Araca bugun 41500e pazarlık yaptık. Para verdim ilk sahibindendi güvendim expertiz yaptırdım denilenden ekstradan 3 parca boya cıktı. Böyle insanlara hakkımı helal etmiyorum, expertiz paramı bile teklif etmediler. İyice sogudum araba isinden. İmkan olsa sıfır alacagım. Ne kadar igrenc bir toplum olduk. Tiksindim 2 ayda. Benim aracımı almaya gelen 800 km uzaktan geldi harfiyen dedigim cıktı tesekkur etti, Allah razı olsun dedi gitti. En kucuk seye kadar aktardım. Millet kocaman ezik gocukleri bile yutturmaya calısıyor aklınca. Bunlar kazanana kadar araba firmaları kazansın. Ama malesef sıfır alacak param yok.
metehan abi bizim gibi aracına değer veren insanların başına bu çok geliyor. yani üzülme aramaya devam et ha eğer sıfır almak istiyorsanda eğer uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan yıl sonu yaklaşıyor kampanyalar başlayacaktır hem biraz daha bakmış olursun hemde aklına yatan aracı sıfır almış olursun. bence düşün ve hemen bıkma 4 ay 5 ay arayanlar var hemen vaz geçme yani... Allah kolaylık versin.
Tesekkurler yılbasında seçim sonrası dolarda bir anormallik olmazsa fiyatların biraz inecegini umuyorum 2. elde de. Sıfır biraz zor hatta imkansız gibi. Ama telasım secim sonrası dolarda bir fırlama olur mu.. Elimdeki parada eriyip gitsin istemiyorum. Sert bir dususte olabilir dolarda belli olmaz. O yuzden secimden once halletmek istemistim. Ama yine olmadı bakalım ins. bir yerden nasibimiz cıkar.
abi sıfır düşünmüyorsan o zaman bekle birde uzmanlar doların seçimde aşırı uç durumlar olmadığı sürece 3 tl ye yakın olacağı geçmeyeceği belki 3.1 olacağı yönünde. bilgine sunarım