Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2011 Accent Era Team+abs

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda TATANKA tarafından 17 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. TATANKA

TATANKA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Aracımda abs olmasına rağmen arka tekerlekler kampana bu konuyu geçen yaşadığım bir olay sayesinde inceleme fırsatı oldum yolda giderken ani fren sonucu aracın sol arka tekerleği hafif ıslak bir zeminin üstünden geçerken kızaklama yaparak durdu şaşırdım ve kampana olduğunu ilk kez orada farkına vardım ama kullanım klavuzunda 4 disk fren yazıyor acaba bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan arkadaş bu başlık altında paylaşabilirmi
    Şimdiden teşekkür ederim

Düzenleyen : TATANKA

2. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Kullanma klavuzunda hyundai haber vermeden değiştirebilirmiş bu yüzden kampana yapmışlar.

Düzenleyen : sarıaccent

3. ekol

ekol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    calacak parca arıyorlar

4. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    geçen sene benimde başıma gelmişdi..eski araçda(palio) abs var arkada kanpana...bide çelik çantı taktık..berbatbi görüntü çıktı..arkadasın..araçında 4 düde disk abs.falan bana demişti.bunların elinde olsa sol tekerlek abs sağ tarafa normal koyarlarda yapamıyolar.demişdi..

5. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Şükür 4 tekerlek tamam üste stepne bile veriyorlar ))

6. TATANKA

TATANKA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    aynen katılıyorum ya arkadaş bu tamamıyle bizim milletimiz ile alakalı bir durum kimse gocunmasın kimse üzülmesin bu adamların dışarıya gönderdiği malzeme ve araçlar tamamiyle bizimki ile farklı olabilceğine inanıyorum herneyse bakalım 15000 bakımına gideceğim ne diyecekler bu arada aracım sade ve sadece 120 km de iken sol ön amartisör değişti buda üretim sonrası kalite kontrolün berbat ötesi bir durumda olduğunu gösterir yazık yazık

Son olarak bu ülkede çalmadan çıprmadan ne zaman olan birikimlerin üzerine birşeyler koymaya başladığında adam oluruz.

7. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bende 4ü disk ama mesela bagaj kapağında kaplama yok onu çalmışlar yapıcak bişey yok.. Yurt dışına gidenler hem donanım olarak hemde malzeme kalitesi olarak çok farklı bunu servis yetkilisi söyledi bize hem pahalı hem 2.kalite satıyorlar bu da insana koyuyor ve iş ahlakı olarak pek uygun değil malesef..

Bu Sayfayı Paylaş