Öncelikle herkese merhaba, Ağabeyime araba bakıyoruz ben 1.6 era kullanıyorum, ağabeyimede TEAM model 1,5 CRDI Dizel manuel bir era bulduk 162.000 km de boya değişen yok diyor fiyat olarak da 30.500 diyor. Sizce piyasası normalmi bu fiyata alınırmı team model iyimidir. Şimdiden zaman ayırıp cevap atanlara teşekkürler. İyi günler.
Bence km bana göre çok geldi. Almadan önce km kontrollerini yapın derim belki de daha fazladır. Sadece beş yaşında araç 160 bin az değil bana göre.
Araçta boya yoksa fiyat bence makul. Kilometre konusunda aracın bakımları zamanında düzgün yapıldaysa satıcıda bakımlara özen gösterecek birine benziyorsa 160.000 km dizel için araç çok bir kilometre değil. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi