Abilerim kardeşlerim öncelikle forumlardan pek anlayan birisi değilim. Yanlış bir durum olursa uyarıp açıklarsanız gereğini yaparım. 1 ay kadar önce 2011 dizel H-matik sonata aldım. İlk zamanlar ön yargılı yaklaşıyordum ama tanıdıkça arabayı ne kadar düzgün ve kaliteli bi araç olduğunu öğrendim. Ancak araştırmama rağmen çok detaylı bilgi bulamadım sanırım Türkiye'de adı pek geçmeyen F/P araçlarından. Sizlerden ricam bu araçların kronik sorunu var mı varsa çözümünü nasıl sağlarım servis olarak nereleri tavsiye edersiniz. Aksesuar olarak neler bulabilirim ve tavsiyeleriniz neler olabilir. Yedek parçalarını nerelerden temin edebilirim. (Özellikle vites topuzu acil lazım) Bu ve sizinde eklemek istediğiniz konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler..
merhaba önce foruma yeni katıldığınız için kendinizi tanıtabilirsiniz aracınız için hayırlı uğurlu olsun öncelikle aracınız çok iyi bir araçtır öyle kronik sorunu falan da yoktur yetkili servisler işinizi rahat görür heleki istanbul da yaşıyorsunuz aksesuarları çok zor bulunur çok iyi aramak lazım e-bay da var tabiki yedek parçalarını yetkili ve özel servislerden temin edebilirsiniz parçalarının %90 ı rahatça bulunabilir
Sagini solunu sanayide elletmeyin. Hic bir sorun cikartmaz. Araciniz hayirli olsun. tapatalk sagolsun
Çok çok teşekkür ederim. İstanbul'da yaşıyorum evet yalnız yetkili servislere pek güvenim yok çünkü bundan önce Era kullandım 2011'de sıfır aldım o aracı kullandığım süre içinde yetkili servisler çok canımı sıktılar sağolsunlar. O aracın üzerine pek titremiyordum açıkcası garantisi biter bitmez doğru olmasada ismi belli olmayan yerlerde bakımlarını yaptırdım ancak bu araç için bu durum ister istemez geçersiz kalıyor. Yetkili servis dışında önerebileceğiniz usta isimler veya özel servisler varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Yetkili servis disinda nereye giderseniz gidin butun parcalari servisten temin edin. Piyasada yan sanayi urunubile orjinal diye satiyorlar tapatalk sagolsun