arkadaşımdan 2011 model 1.2 doch team modelini almak üzereyim. beni aydınlatmanızı rica edeceğim bir kaç konu var. 1. araçta triger zinciri mi kayışı mı var.? 2. aracın bilinen kronik problemleri var mıdır.? 3. gaz pedalı biraz garip geldi bana sanki iki kademe gibi bununla ilgili sıkıntı yaşayan var mıdır? 4. aracın üzerinde 175-65-14 lastik var . orjinalınde yanak ölçüsü 70 araç olduğundan hızlı gösteriyor ibre. ben 185-60-15 ile değiştirmeyi düşünüyorum. bu ebatları kullanan var mı ? 5. son olarak donanım paketyle ilgi bir bilgiye ulaşamadım. yol bilgisayarı ve mp3 çalar mevcut mu ? şimdiden teşekkür ederim.
Benim aracin aynisi trigerini bilmiyorum valla 70 binde aracim herhangi kronik bi sorun yok benim karsilastigim en buyuk sorun trim sesleri onuda yalitimla halletttik gaz pedali ile ilgili hic bir sorun yasamadim valla birde xenon bulamadim araca 3 model xenon aldim hepsi sorun yasatti teyibi kapatip aciyordu bazen biri yaniyor biri yanmiyordu en sonunda direksiyondan kumanda oldugu icin ve elektirikli direksiyon oldugu icin dediler bende sokturdum dayanamadim lastik olarak 190 40 16 kullandim araba sanki atli araba gibi oldu simdi 185 55 15 kullaniyorum olculerini hesaplatip aldim herhangi bir sorun yok rahat arac yol bilgisayari var mp3 de var GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
trıgeri zincirli,gaz pedelından ben ilk zamanlar şikayetçiydim,,ilk basış anı biraz takılır gibi sert sonra sı gayet yumuşak,,uzun yolda yormasada ilk kalkışlarda sıkıntı oluyordu her bir yerini yağlasamda düzelmedi,,,genelde plast,k aksam sesinden şikayet var.
cevaplarınız için teşekkür ederim. benim araçtaki direksiyonda tuş yok 4 cam otomatik aynalar manual kapı kolları siyah. aynı donanım demişsiniz ama bende olmayan şeyler var sizde murat bey. gaz pedalını bi göstereceğim inşallah sıkıntı yoktur hasan bey. araçtan genel manada memnunum ve performansı beklentimin üzerinde yakıtı da muazzam.
Ahmet bey benimki team mode sizinki team ozaman ama yol bilgisayari ve mp3 var onlardada mode nin farki direksiyon kumanda park sensoru falan sanirim mesela bende iki cam otomatik ve aynalar GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu i 20 yi anlamadım zaten birsürü donanım paketi var. yol bilgisayarının kotrolüne ulaşamadım müzik sisteminde bir tuş var ama onda da sadece yaptığın km yi gösteriyor. göstergedeki dijital ekran sadece arabanın km sayacı sanırım başka bir işlevi yok gibi murat bey .
Benimkinde trip tusu var ona basinca yakit durumu tekrar basinca kac km gidecegi gibi bilgiler cikiyor ekranda teyibi kapatincada 3lu gosteriyor GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi